Acasă » Știri » EDU.RO Admitere liceu 2017 Rezultatele la admiterea la liceu 2017 au fost anuntate

EDU.RO Admitere liceu 2017 Rezultatele la admiterea la liceu 2017 au fost anuntate

De: Cancan 12/07/2017 | 11:55
EDU.RO Admitere liceu 2017 Rezultatele la admiterea la liceu 2017 au fost anuntate

EDU.ro Admitere Liceu 2017. Pentru elevii care au promovat examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ a venit ziua decisivă. După completarea fişelor de înscriere la liceele dorite ei vor afla azi la ce şcoală au fost repartizaţi computerizat. Concurenţa este foarte mare la primele licee din top din Bucureşti. EDU.ro şi Realitatea vor publica rezultatele pe care le aştaptă peste 100.000 de candidaţi care vor începe în toamnă liceul.

EDU.ro Admitere Liceu 2017. A venit cel mai aşteptat moment pentru elevii care au trecut cu succes de examenul de Evaluare Naţională. Azi, miercuri, 12 iulie 2017, are loc repartizarea computerizată. Elevii vor afla, astfel, de pe EDU.ro, care sunt liceele unde vor învăţa din toamnă.

EDU.ro Admitere Liceu 2017 GATA! rezultatele au fost publicate aici

EDU.ro Admitere Liceu 2017. Iată TOP 5 LICEE ÎN 2016:

1. Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti – ultima medie de admitere: 9,56 , iar prima medie de admitere 10

2. Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti – ultima medie de admitere: 9,56, iar prima medie de admitere: 10

3. Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti – ultima medie de admitere: 9,54, iar prima medie de admitere: 10

4. Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti – ultima medie de admitere: 9,49, iar prima medie de admitere: 10

5. Colegiul National „Mircea cel Batran” din Constanta – ultima medie de admitere: 9,47, iar prima medie de admitere:10

EDU.ro Admitere Liceu 2017. Este ştiut, dar e bine să reamintim. Depunerea dosarelor de înscriere la unităţile de învăţământ la care candidaţii au fost repartizaţi va putea fi făcută între 13 şi 17 iulie.

EDU.ro Admitere Liceu 2017. De ştiut că Cele mai bune licee, unde competiţia este acerbă, sunt evident în Bucureşti, primul în top fiind Colegiul National „Sfantul Sava”, urmat de Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”.

EDU.ro Admitere Liceu 2017. Mai este doar aproximativ jumătate de oră până la publicarea rezultatelor. Aşteptăm pe adresa [email protected] orice nemulţumiri legate de repartizarea computerizată la liceu.

Potrivit ultimelor informaţii, rezultatele vor fi publicate între 16.00-17.00 pe EDU.ro şi imediat pe Realitatea.net. Iată anunţul EDU.ro:

Rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2017-2018 vor fi publicate conform calendarului, miercuri, 12 iulie, pe admitere.edu.ro. Intervalul orar estimat pentru publicare este 16:00 – 17:00. În acest moment se efectuează verificări ale datelor introduse în aplicaţie astfel încât să fie eliminate orice posibile erori.

Emoţiile sunt mari, aşteptarea tot mai grea. Evident, elevii şi-au declarat nemulţumirea după anunţul Edu.ro. „Pana afisati rezultatele, ne dati subiectele de BAC”, a exclamat un candidat. „Intram in pensie si tot nu-s publicate”, a scris un alt elev.
EDU.ro Admitere Liceu 2017 – cum se completează fişa

Mai jos este prezentat modul de completare al fişei de înscriere pentru anul şcolar 2017- 2018.

1. Câmpul Nr. înreg, care se găseşte în partea dreapta-sus nu se completează. El reprezintă numărul de înregistrare pe care îl va primi fişa de înscriere în momentul depunerii ei.

2. Se completează urmatoarele câmpuri:

– Codul numeric personal
– Data naşterii
– Numele
– Iniţiala tatălui
– Prenumele
– Cod judeţ – cod şcoală provenienţă – se observă că sunt două seturi de căsuţe.În primul set se introduce codul judeţului (în litere), iar în al doilea set se introduce codul şcolii de provenienţă (în cifre).

Exemplu: un elev din Vaslui, introduce la codul judeţului VS (pentru Bucuresti se va completa cu B) iar celalalt câmp se completează cu codul şcolii de provenienţă, de exemplu 110.
Codul şcolii de provenienţă se găseşte în brosura editată de Inspectoratul Şcolar Judeţean sau în lista şcolilor din secţiunea Planul de şcolarizare 2017 a site-ului http://admitere.edu.ro
EDU.ro Admitere Liceu 2017 – Media Evaluare Naţională

– Denumire – reprezintă numele şcolii de provenienţă.
– Media evaluare naţională – media candidatului la evaluarea naţională susţinută în clasa a VIII-a
– Media teze naţionale – media candidatului la tezele cu subiect unic susţinute în clasa a VIII-a pentru seriile 2008 şi 2009 (respectiv media la testele naţionale pentru seriile 2004-2007)
– Media claselor V-VIII – media candidatului pe parcursul celor 4 ani de studiu.
– Media admitere – media de admitere a candidatului calculată conform formulei din algoritmul de repartizare.

ABS+4*EN/5=MA

unde:
– EN=media obţinută la evaluarea naţională susţinută în clasa a VIII-a, (pentru absolvenţii de până în anul 2003 inclusiv media de la examenul de capacitate, pentru absolvenţii din perioada 2004-2007 media de la testele naţionale, pentru absolventii din 2008 şi 2009 media la tezele cu subiect unic susþinute în clasa a
VIII-a);

ABS=media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; MA=media de admitere.

– Notă evaluare naţională limba română / Notă teze naţionale limba
română VIII 1 – reprezintă nota candidatului obţinută la evaluarea naţională la limba română sau la tezele naţionale la proba de limba româna pe semestrul 1 din clasa a VIIIa (seria precedentă 2009 inclusiv).

– Notă teze naţionale limba română VIII 2 – reprezintă nota candidatului obţinută la tezele naţionale la proba de limba româna pe semestrul 2 din clasa a VIII-a. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Notă evaluare naţională matematică / Notă teze naţionale matematică VIII 1 – reprezintă nota candidatului obţinută la evaluarea naţională sau la tezele naţionale la proba de matematică pe semestrul 1 din clasa a VIII-a (seria precedentă 2009 inclusiv).

– Notă teze naţionale matematică VIII 2 – reprezintă nota candidatului obţinută la tezele naţionale la proba de matematică pe semestrul 2 din clasa a VIII-a. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Disciplina la alegere – se va completa disciplina la care s-au susţinut tezele naţionale. Aceasta poate fi Istorie sau Geografie. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Notă teze naţionale istorie/geografie VIII 1 – reprezintă nota candidatului obţinută la tezele naţionale la proba de istorie sau de geografie pe semestrul 1 din clasa a VIII-a. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Notă teze naţionale istorie/geografie VIII 2 – reprezintă nota candidatului obţinută la tezele naţionale la proba de istorie sau de geografie pe semestrul 2 din clasa a VIII-a. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Notă evaluare naţională limba maternă / Notă teze naţionale limba maternă VIII 1 – este compus din două zone: una destinată codului limbii si o alta destinată notei primite de candidat la evaluarea naţioanlă sau la tezele naţionale la limba maternă pe semestrul 1 din clasa a VIII-a (seria precedentă 2009 inclusiv).

Această notă va participa la calculul mediei de admitere. Codul limbii va fi preluat din brosura editată de inspectoratul şcolar judeţean.
EDU.ro Admitere Liceu 2017 – Nota teze naţionale

– Notă teze naţionale limba maternă VIII 2 – este compusă din două zone:

una destinată codului limbii si o alta destinată notei primite de candidat la tezele naţionale la limba maternă pe semestrul 2 din clasa a VIII-a (seria precedentă 2009 inclusiv). Această notă va participa la calculul mediei de admitere. Codul limbii va fi
preluat din brosura editată de inspectoratul şcolar judeţean. (doar seria precedentă 2009 inclusiv)

– Notă la proba de limba maternă – este compus din două
zone: una destinată codului limbii si o alta destinată notei primite de candidat la proba de limba maternă. Codul limbii va fi preluat din brosura editată de inspectoratul şcolar judeţean.

– Nota la proba de limba modernă – este compus din două zone: una
destinată codului limbii şi o alta destinată notei primite de candidat la proba de limbă modernă. Codul limbii (compus din litere) va fi preluat din broşura editată de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Pot fi adăugate până la 4 probe de limbi moderne.

– Opţiuni – reprezintă lista opţiunilor alese de candidat. Ordinea opţiunilor de pe fişă este semnificativă, prima opţiune exprimată este luată în considerare înaintea celorlaltor opţiuni. Fiecare opţiune este formată din 3 cifre. Codurile opţiunilor
se preiau din broşura editată de Inspectoratul Şcolar Judeţean sau din lista specializărilor care se găseşte în secţiunea Planul de şcolarizare 2017 a site-ului http://admitere.edu.ro

– Cultul Religios – pentru ca titularul fişei să participe la orele de Religie, se bifează cu X căsuţa din dreptul acordului “Doresc participarea titularului prezentei fişe la orele de Religie” şi se completează în continuare numele cultului religios

– Diriginte – semnătura dirigintelui candidatului.
– Candidat – semnătura candidatului.
– Parinte – semnătura părintelui candidatului.
Pentru informaţii suplimentare sau pentru eventualele nelămuriri vă rugăm să
ne scrieţi în secţiunea forum a Portalului Educaţional SEI (http://portal.edu.ro).

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Un nou Drum Expres  în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu:
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar ”poftei inimii”
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...