El este bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția. E incredibil ce au descoperit anchetatorii în casa lor din județul Constanța

Publicat: 02/07/2018 | 08:53

Laurenţiu A. și-a înjunghiat de mai multe ori în gât soția, în urma unui conflict spontan. Surse din anchetă susţin că asasinul ar fi folosit chiar mai mult de un cuţit. Când au ajuns în casa lor din Murfatlar, anchetatorii și-au dat seama că tragedia era premeditată.

În vârstă de 47 de ani, Cristina și soțul ei erau în divorț, iar bărbatul, orbit de gelozie, a montat camere de luat vederi în toată casa, dar și în curte, potrivit observator.tv. Criminaliștii și-au dat seama astfel că Laurențiu A. o urmărea continuu când era plecat în cursă. Bărbatul de 46 de ani era obsedat de faptul că femeia îl înşeală, mai ales că aceasta era cea care intentase divorţ.

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut duminică seara, după ce ei au început să se certe. Rudele şi apropiaţii ştiau că bărbatul în vârstă de 46 de ani e gelos, iar în trecut a provocat multe scandaluri în casă pe această temă.

Vecinii cuplului sunt îngroziţi şi povestesc că Laurenţiu era gelos şi de aici ar fi pornit conflictul. Cristina, spun apropiaţii cuplului, muncea la fabrica de saci, în vreme ce Laurenţiu era şofer de tir şi lucra mai ales în Germania. Cei doi aveau un băiat.

Citește și...