Elena Băsescu și Syda s-au împăcat! Primele declarații: “Ne petrecem vacanța împreună“

Publicat: 11/07/2018 | 11:08

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis și Syda, s-au împăcat într-un sfârșit, după ce s-au acuzat reciproc de multe lucruri. Cei doi au decis să facă pace de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Bărbatul a făcut primele declarații și a mărturisit că s-au înțeles ca cei doi copii să petreacă timp cu ambii părinți și simtă lipsa vreunuia dintre ei.

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat, a declarat Bogdan Ionescu, la TV.

Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața, la fel ca Elena Băsescu, având o relție cu Maria.  Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înţelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (n.r.- părinţii lui), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenţiei, iubiţi si răsfăţaţi, a mai spus Bogdan Ionescu.

Eba a devenit de curând mămică

Elena Băsescu a ajuns acasă, joi (7 iunie). Mezina familiei Băsescu a devenit de curând mamă pentru a treia oară. Ea a născut o fetiță de nota zece, care va fi botezată cu numele de Anastasia. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini cu EBA după ce a fost externată.

Vizibil obosită, Elena Băsescu s-a grăbit să ajungă acasă cu fetița ei, fiind însoțită de iubitul ei, Cătălin Tomată. Eba a fost externată la trei zile după ce a născut. Cătălin Tomată a fost cel care s-a dus să-și ia fetele de la spital. Fiica fostului președinte Traian Băsescu pare că se simte bine după ce a născut și a fost extrem de nerăbădătoare să își ducă fetița acasă. (Vezi AICI FOTO)

Citește și...