Primele imagini cu Elena Băsescu după externare! Cătălin Tomată și-a adus fetele acasă

Autor: Angie Voicu
Publicat: 07/06/2018 | 15:37

Elena Băsescu a ajuns acasă, joi (7 iunie). Mezina familiei Băsescu a devenit de curând mamă pentru a treia oară. Ea a născut o fetiță de nota zece, care va fi botezată cu numele de Anastasia. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini cu EBA după ce a fost externată.  (Super oferte la accesorii gaming).

Vizibil obosită, Elena Băsescu s-a grăbit să ajungă acasă cu fetița ei, fiind însoțită de iubitul ei, Cătălin Tomată. Eba a fost externată la trei zile după ce a născut. Cătălin Tomată a fost cel care s-a dus să-și ia fetele de la spital. Fiica fostului președinte Traian Băsescu pare că se simte bine după ce a născut și a fost extrem de nerăbădătoare să își ducă fetița acasă.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Traian Băsescu, cel mai fericit bunic

Elena Băsescu a născut luni dimineață (4 iunie). Mezina fostului președinte Traian Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară. Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar tatăl ei nu-și mai încape în piele de fericire. Fostul președinte al României a fost foarte încâtat să devină din nou bunic. Traian Băsescu nu a vrut însă să dezvăluie numele pe care îl va purta micuța. Deși ceilalți doi copii ai mezinei au venit pe lume înainte de termen, fetița a vrut să stea până în ultimul moment, după cum a explicat fostul președinte.

Elena Băsescu a născut prin cezariană. Deși își planificase ca fiica ei să vină pe lume în data de 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, micuța s-a lăsat așteptată.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni tv.

Elena și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, sunt împreună de anul trecut. Fiica fostului președinte al României mai are doi copii, Sofia și Traian, din căsătoria cu Bogdan Ionescu, alias Syada. Căsătoria lor s-a încheiat în septembrie 2016, după patru ani de mariaj.

 

Citește și...