Elena Merișoreanu a vizitat-o pe Ionela Prodan! Ce i-a spus îndrăgita artistă când a văzut-o!

Publicat: 03/04/2018 | 14:41

Elena Merișoreanu a fost să o viziteze pe Ionela Prodan. Îndrăgita artistă care se confruntă cu mari probleme de sănătate se află internată, de ceeva timp,  la Spitalul Elias din București. (CITEȘTE ȘI: IONELA PRODAN A DESCHIS OCHII ȘI A VORBIT CU FIICELE EI)

Într-un interviu telefonic, Elena Merişoreanu a relatat cum a decurs ultima vizită pe care i-a făcut-o bunei sale prietene Ionela Prodan, la spital. Potrivit spuselor Elenei Merițoreanu, Ionela Prodan era vizibil mai slăbită din cauza bolii, dar chiar şi aşa, iubita cântăreață a găsit puterea să zâmbească şi să glumească. Mai mult, aşa cum solista de muzică populară a dezvăluit, Ionela Prodan i-a spus că ar trebui să facă ceva pentru a mai slăbi şi ea.(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ IONELA PRODAN FĂRĂ PERUCĂ, DUPĂ CE A AJUNS PE PATUL DE SPITAL!) 

Vești îmbucurătoare despre Ionela Prodan!

Cântăreața de muzică populară a reacționat la tratament și a putut să comunice foarte puțin cu fiicele sale. Familie artistei în vârstă de 70 de ani speră în continuarea că ea își va reveni. Aflată în spital de mai bine de trei săptămâni, mama Anamariei Prodan a trecut prin momente foarte delicate.(NU RATA, AICI: PRESUPUSA AMANTĂ A LUI ILIE NĂSTASE, TERORIZATĂ CU SMS-URI…)

Surse din spital au dezvăluit în presă zilele trecute că Ionela Prodan s-ar afla în comă. Mai mult, se vorbea de faptul că doctorii îi dădeau interpretei șanse minime de supraviețuire. Chiar și mesajul Anamariei Prodan a îngrijorat multă lume.(NU RATA, AICI: UNDE SE ASCUNDE VALENTIN RĂDUCAN, CELEBRUL AUTOR AL FURTULUI DE 500.000€ DIN ”PORTBAGAJUL”!)