Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, terorizată cu sms-uri… Poliția a intrat pe fir după amenințările cu moartea!

Autor: I.D.
Publicat: 02/04/2018 | 23:17

Scandalul dintre Brigitte și Ilie Năstase pare departe de a se încheia. După ce bruneta a deschis proces de divorț la Tribunalul București, în luna februarie, informație pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a publicat-o, în exclusivitate, AICI, iar ulterior nici ea, nici Ilie nu s-au mai prezentat în instanță, soția celebrului tenismen a depus, din nou, vinerea trecută, acțiune de divorț.

Brigitte abia se împăcase cu Ilie, că s-a enervat din nou, când a aflat de existența unei presupuse amante a fostului mare tenismen. De altfel, Brigitte a și „denunțat-o” pe tânără, susținând că e reporteriță la un post TV și are 24 de ani. (VEZI DETALII AICI)

Vinerea trecută, atunci când a izbucnit la adresa presupusei amante a lui Ilie Năstase, Brigitte a fost invitată la o emisiune chiar la postul TV pentru care lucrează reporterița respectivă. Sursele CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, susțin că tânăra a plecat atunci de la muncă, pentru a o evita pe Brigitte.

Dincolo de o întâlnire față în față, ce ar fi determinat-o pe reporteriță să plece de la serviciu – susțin sursele citate – ar fi SMS-urile pe care aceasta le-a primit, în care era amenințată cu moartea. De altfel, multe dintre amenințări sunt și publice: „Știu eu ce să fac cu astfel de femei”. Poliția a intrat pe fir, având în vedere că Brigitte a fost condamnată, în trecut, pentru sechestrare de persoane.

“Astăzi mi-am luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt, vineri, pe contul personal de Facebook. La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă.

După ce Brigitte a scris pe Facebook că Ilie Năstase are o amantă, cei doi au avut o confruntare în plină stradă, iar Ilie a tras-o de păr pe soția lui. „Vă urmăresc. De acum două săptămâni vă urmăresc. Ai terminat-o cu mine!”, i-a spus Brigitte lui Ilie Năstase. (VEZI AICI: Brigitte și Ilie Năstase, bătaie în plină stradă!)

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au anunțat că divorțează la începutul lunii februarie

Brigitte Sfăt a intentat divorț de Ilie Năstase în luna februarie și, în ciuda insistențelor fostului mare tenismen, pare hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. La a doua înfățișare, judecătorii au amânat decizia, din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este decizia pe care judecătorii au luat-o. (NU RATA: BRIGITTE ÎȘI TRATEAZĂ ”DEPRESIA” LA 1 NOAPTEA CU…)

Vom reveni cu noi informații-bombă despre acest caz!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...