Brigitte a ”denunțat-o” pe presupusa amantă a lui Ilie Năstase! Uite cum arată

Publicat: 30/03/2018 | 10:41

Brigitte Sfăt nu a mai rezistat și, într-un acces de furie, a ”denunțat-o” pe presupusa amantă a lui Ilie Năstase. Tânăra care i-ar fi stricat căsnicia cu fostul tenismen are 24 de ani și este reporter la un post TV. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu superba brunetă despre care Brigitte susține că ar fi petrecut cu „Nasty” inclusiv vacanțe de lux.

În plin divorț, Brigitte Sfăt a izbucnit, joi, la adresa unei presupuse amante a lui Ilie Năstase, care, în acte, este încă soțul ei. Sexy-bruneta a făcut public un mesaj acid în care a vizat-o pe tânăra care, potrivit mărturisirilor ei, s-ar iubi cu Ilie Năstase. În rândurile scrise, vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă tânăra. (VEZI ȘI: BRIGITTE ȘI-A SCOS LA ÎNAINTARE FESELE DE 4.000 €! )

“Astăzi mi-a luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt pe contul personal de Facebook.

La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă, însă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, captura.

Tânăra despre care Brigitte susține că i-ar fi stricat căsnicia are forme apetisante, în fața cărora fostul tenismen ar fi cedat. Încă soția lui „Nasty” este foc și pară pe jurnalistă și nu este exclus ca, în perioada următoare, cele două femei să se întâlnească față în față. Așa cum, de altfel, a procedat Brigitte și în cazul celorlalte presupuse iubite ale lui Ilie Năstase. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE, LA UN PAS DE O MARE NENOROCIRE DUPĂ UN NOU SCANDAL CU BRIGITTE)

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au anunțat că divorțează la începutul lunii februarie

Brigitte Sfăt a intentat divorț de Ilie Năstase în luna februarie și, în ciuda insistențelor fostului mare tenismen, pare hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. La a doua înfățișare, însă, judecătorii au amânat decizia. Din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit. Astfel, cei doi rămân căsătoriți, cel puțin până la următorul ternen.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este decizia pe care judecătorii au luat-o. (NU RATA: BRIGITTE ÎȘI TRATEAZĂ ”DEPRESIA” LA 1 NOAPTEA CU…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...