Ionela Prodan a deschis ochii și a vorbit cu fiicele ei: „Faptul că a reacționat reprezintă o minune!” Cântăreața este în continuare în stare critică

Publicat: 03/04/2018 | 08:34

Vești îmbucurătoare despre Ionela Prodan! Cântăreața de muzică populară a reacționat la tratament și a putut să comunice foarte puțin cu fiicele sale. Familie artistei în vârstă de 70 de ani speră în continuarea că ea își va reveni. Aflată în spital de mai bine de trei săptămâni, mama Anamariei Prodan a trecut prin momente foarte delicate.

Surse din spital au dezvăluit în presă zilele trecute că Ionela Prodan s-ar afla în comă. Mai mult, se vorbea de faptul că doctorii îi dădeau interpretei șanse minime de supraviețuire. Chiar și mesajul Anamariei Prodan a îngrijorat multă lume. (VEZI AICI ce a scris soția lui Reghe despre mama ei: „Aș da timp de la mine ca tu să rămâi”).

Artista este în continuare internată în spital

Acum, se pare că Ionela Prodan răspunde la tratament. Cântăreața de muzică populară a deschis ochii și a vorbit cu Anca și Anamaria. Cu toate acestea, starea ei este în continuare critică, dar stabilă.

„Artista se află în continuare sub tratament medicamentos, sub atenta supraveghere a doctorilor. Uneori se simte bine, alteori se simte rău. E greu de spus ceva concret. Nimic nu este sigur. Nici noi nu știm dacă situația se va îmbunătăți sau nu, fiindcă de la o oră la alta, totul se schimbă. (…) S-a uitat la Ana și la Anca, fetele ei, apoi le-a luat de mână și a vorbit cu ele câteva cuvinte. Era slăbită, dar faptul că a reacționat reprezuntă cu adevărat o minune”, au declarat surse apropiate de Ionela Prodan, pentru Kanal D.