Anamaria Prodan, mesaj emoționant după ce s-a aflat că mama ei este în stare critică: „Mamă, aș da din timpul meu pentru tine ca să rămâi…”

Publicat: 01/04/2018 | 18:30

Ionela Prodan este în continuare internată în spital, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună. În presă au apărut zvonuri îngrijorătoare despre interpreta de muzică populară. Anamaria Prodan i-a scris o scrisoare emoționantă mamei ei, în care spune că și-ar dori să-i dea din timpul ei. 

Iubirea vieții mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ți-așda jumătate din al meu…Aş opri timpul tău si l as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp …pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere…. sa nu ne arate nimeni cu degetul …. sa fim cei mai buni ….cei mai respectați….cei mai demni , cei mai buni!  Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa arați așa de vis cum ai arătat toată viața …. sa rămâi plina de viaţă și de cântec…. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită , toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea , sa te alint și sa te răsfăț….Să te gădil pana te enervezi pe mine și ma alergi in jurul mesei….”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Facebook. În aceeași postare, soția lui Reghe a pus și câteva poze cu mama ei. 

„Îmi e dor să îți cer bani și să ne certăm pentru că fac prea multe cheltuieli inutile”


„As opri timpul tău Pt ca îmi e dor sa ți cer bani și sa ne certam pt ca fac multe “cheltuieli inutile “cum le numeai tu. Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot in lume . Să te fac sa zâmbești … sa ți spun ce însemni pentru mine …Aș opri timpul ca să ma urmărești secunda de secunda peste tot in media și sa sa ți suni prietenele sa le povestești cât de minunata este fata ta ….Aş opri timpul ca să ai timp sa trăiești și pentru tine … Pt ca ai trăit doar pentru mine …pentru familia ta … pentru casa ta …..Aş opri timpul ca să te aud râzând și cantand.

As opri timpul ca sa mi înregistrez pe retina forever fiecare gest al tău și fiecare grimasa pe care o faci…..de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide ca are nevoie de tine. Iar eu voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.
Aş opri timpul ca sa ti mulțumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la tine. Pentru ca am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l ai spus.

Aș opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voința , despre alegeri ,despre putere, despre demnitate despre durere,despre încăpățânarea de a trăi pentru cei pe care ii iubește cu patima și prin cei pe care i ai divinizat. As opri timpul pt ca ti dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemna …viața.
Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată …. As da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi ……”, a mai scris Anamaria Prodan.

Citește și...