Elena Udrea și-a luat mama și fetița și a plecat din Costa Rica!

Publicat: 08/07/2019 | 09:51

Elena Udrea, mama ei, Maria Veliceasa, și micuța Eva Maria au părăsit, duminică în jurul prânzului, Costa Rica. Au călătorit la clasa economic și au aterizat la Frankfurt.

Informația a fost făcută publică de postul de televiziune Antena 3. Tot acolo au fost prezentate și fotografii cu Elena Udrea în avion.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, rezident în Costa Rica, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în urmă cu câteva zile Elena Udrea ar fi anunţat că merge la Londra, urmând a reveni înapoi în Costa Rica. În planul fostei blonde de la Cotrocenu nu erau incluse fiica ei și mama ei.

Tăbăcaru a precizat că este posibil ca planul Elenei Udrea să se fi schimbat, întrucât din Costa Rica există zboruri directe către Londra. Zilele trecute, iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a declarat că își dorește foarte mult ca iubita și fiica sa să vină în România, pentru a pune la punct detalii legate de botezul Mariei.

I-a făcut pașaport fetiței în februarie

Avocatul Elenei Udrea a declarat pe 23 februarie că aceasta a obţinut paşaport pentru fetiţa ei. „Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica, unde a şi fost arestată pe 3 octombrie, după ce a fost săltată de pe stradă, de Interpol. Fostul ministru al Turismului a părăsit penitenciarul din capitala costaricană San Jose în Ajunul Crăciunului, după ce Înalta Curte a suspendat pedeapsa cu închisoarea dată în ţară, iar Tribunalul Bucureşti a decis anularea cererii de extrădare.

Citește și...