Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu 6 răniți în județul Brașov

Publicat: 12/08/2018 | 15:08

Șase persoane au fost rănite, două fiind în stare critică, în urma unui accident produs pe DN1, în localitatea Perşani, judeţul Braşov. Elicopterul SMURD de la Târgu Mureș a fost solicitat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, șase persoane au nevoie de îngrijiri medicale după ce două autoturisme s-au ciocnit, în localitatea Perșani, pentru scoaterea victimelor fiind nevoie de descarcerare. Mai multe echipaje de pompieri şi de la ambulanţă au intervenit la faţa locului, fiind nevoie și de intervenţia elicopterului SMURD.

“Accidentul a avut loc pe DN 1, după Băile Perșani. Intervine Detașamentul Făgăraș cu SMURD, Descarcerare, un container multirisc, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, Detașamentul Brașov cu două echipaje SMURD, un echipaj de la SAJ Brașov. Sunt implicate două autoturisme. Din ultimele informații sunt șase victime, două în stare critică, una conștientă, cealaltă este inconștientă. S-a solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș”, a declarat Luiza Dănilă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza accidentului.

Citește și...