Acasă » Exclusiv » Cum a sedus-o ”tovarășul” lui Bănică Jr. pe finalista de la ”Dansez pentru tine”

Cum a sedus-o ”tovarășul” lui Bănică Jr. pe finalista de la ”Dansez pentru tine”

De: Cancan 01/05/2018 | 22:19

Zeci de tinere naive au fost înșelate cu sume uriașe și determinate să întrețină relații intime de unul dintre cei mai inventivi escroci sentimentali din ultimii ani. Individul, pe numele său real Marinel Nițu, se folosea de diverse legitimații falsificate, pe diferite nume, arogându-și calități fictive de ofițer SRI, jurnalist, producător sau impresar al unor vedete precum Inna, Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică Jr. În plasa lui au căzut nu mai puțin de 25 de tinere dornice să se afirme în televiziune, care i-au plătit ”serviciile” cu sume importante, de la sute de lei la mii de euro, dar și cu favoruri sexuale. Cu atât mai grav este că în operațiunile de ”seducere” a victimelor era implicată și fiica minoră a lui Nițu, care acționa ”la sentiment” pentru a-i întări credibilitatea. Printre victimele escrocului cu ștaif, condamnat la șase ani și două luni de închisoare, s-a numărat și Iulia Clisu, finalistă la show-ul de televiziune ”Dansez pentru tine”, dar și o campioană națională de lupte din Brăila!

În hotărârea judecătorească de condamnare a escrocului, obținută în exclusivitate de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, sunt explicate în detaliu faptele acestuia, dar și modul uimitor de operare. Individul era extrem de convingător, iar sumele de bani pe care le pretindea aveau întotdeauna o aparență legală, precum plata unor servicii către diferite instituții ale statului sau private, în numele victimelor. Marinel Nițu își păstra mereu aura de mister, explicând că era ofițer acoperit al SRI! 

Procurorii descriu pe larg modul de operare folosit

„Nițu Marinel este în vârstă de 43 de ani, fără ocupație, din__________________________________, are o fiică de 18 ani (inc. N___ M______). Activitatea sa infracțională este desfășurată cu precădere în București, victimele sale fiind abordate în zona Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană. Acesta se prezintă victimelor sale ca A________ G______, manager în domeniul media sau angajat al SRI. De obicei N___ M______ adoptă un stil vestimentar sobru sau casual, mereu încearcă să poarte o ținută care să reflecte pretinsul său statut, acela de ofițer sau de manager în domeniul media. Găsește pretexte banale de a intra în discuție cu persoanele de sex feminin. După câteva minute reușește să afle câteva aspecte despre interlocutoarea sa și folosește aceste informații drept atuuri în activitatea sa infracțională. De fiecare dată, indiferent de domeniul în care trebuie să afirme că lucrează, se prezintă drept un tip serios, care își ține promisiunile, gata să acorde ajutorul său. Subliniază că este «machedon» și, prin urmare, este un «tip foarte influent, cu multe relații».

Pentru a sublinia cercul său de relații, lasă să se creadă că vorbește la telefon cu diverse persoane publice importante sau cu șefi din instituții publice. După ce obține numărul de telefon al persoanelor vizate, este foarte insistent cu acestea, trimite sms-uri, se agită dacă nu primește răspuns imediat, sună de îndată după despărțire ca să păstreze contactul apropiat cu persoana respectivă. În mod frecvent, este foarte insistent în relația cu victimele sale, încearcă să țină sub control activitatea acestora în zilele de interes pentru el și devine circumspect la orice eveniment neașteptat. (VEZI ȘI: PROXENEȚII CARE AU ESCROCAT UN MILIONAR ELVEȚIAN ȘI-AU AFLAT CONDAMNĂRILE!)

Următorul pas este acela de a obține diverse sume de bani de la persoanele vătămate și apoi de a întreține relații sexuale cu acestea. În momentul în care persoanele vătămate realizează că au fost induse în eroare și sună pentru recuperarea banilor, acesta motivează că nu a putut onora promisiunile fie pentru că a fost internat în spital întrucât a fost foarte bolnav, fie pentru că mama lui este grav bolnavă. Pentru a impresiona victimele, uneori plânge atunci când povestește aceste aspecte. Ceea ce este foarte important de subliniat pentru lămurirea acestui aspect este faptul că de fiecare dată când suspectul spune că este la spital internat, celula telefonică a releului la care se conectează în momentul apelului indica locul inițierii ___________________________ într-o altă zonă din București, fără a avea legătură cu vreun spital, fiind, în mod evident, doar o afirmație falsă a inculpatului pentru a scăpa de acuzațiile persoanelor vătămate. (…)

Trebuie să subliniem că inculpatul N___ M______ solicită întreținerea de relații sexuale, nu numai pentru a obține un simplu favor sexual, ci și pentru a folosi acest aspect mai târziu, în derularea planului său infracțional, când constrânge persoanele vătămate să renunțe la solicitarea sumelor de bani pe care le-au oferit ca urmare a inducerii în eroare, precum și la ideea de a sesiza organele de cercetare penală, amenințându-le cu darea în vileag a acestor aspecte compromițătoare. (…)”, descriu procurorii modul general de operare folosit de escroc.

Trăsături generale ”de escroc”

„a. își alege victimele – femei vulnerabile, proaspăt divorțate, cu posibilități financiare.

b. încearcă să stabilească o relație de lungă durată cu ele, în vederea căsătoriei și intră într-un joc al unei presupuse iubiri

c. pentru a fi el însuși o persoană eligibilă, se prezintă drept angajat SRI, le arată fugitiv și o legitimație, povestește că este văduv și are o fată din prima căsătorie, le spune că este din Călugăreni, unde are o fermă.

d. fiica acestuia – N___ M______ I_____- este, de asemenea, parte din acest scenariu, întrucât ea caută să câștige victimele, din punct de vedere sentimental, povestind cât de mult își dorește o mamă.

e. de asemenea, sunt implicați și prietenii săi – I___ Ș_____ și S____ C_________ (R___) care sună victima și se prezintă ca având diverse funcții în administrația publică, ajutându-l pe Nițu Marinel în acest fel să câștige încrederea persoanelor vătămate pentru a obține de la victimele sale bani prin orice metodă”, se arată în documentele obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Iulia Clisu de la ”Dansez pentru tine” a cazut în plasa escrocului
Iulia Clisu de la ”Dansez pentru tine” a căzut în plasa escrocului

Falsul impresar s-a folosit de Andreea Bălan și Andreea Marin

Anchetatorii au stabilit cum a acostat-o escrocul pe concurenta show-ului ”Dansez pentru Tine” Iulia Clisu și cum a reușit ulterior să o manevreze, să scoată sume importante de bani de la ea și să o determine să facă sex cu el.

La data de 17.09.2014, în jurul orei 07.30, în timp ce persoana vătămată se afla în zona Piața Unirii, a fost acostată pe stradă de inculpatul Nițu Marinel, care s-a recomandat G______ A________ și care a întrebat unde este Biserica Mitropoliei. Acesta i-a spus că vrea să ajungă în zona menționată anterior pentru a verifica dacă este potrivită pentru filmarea unui videoclip în care să apară o vedetă autohtonă (Andreea Bălan). În acest moment, Clisu Iulia i-a spus că a participat la sfârșitul anului 2013 la concursul Dansez Pentru Tine de la Pro TV.

Inculpatul, aflând acest detaliu, i-a arătat legitimația sa inscripționată «PRESS», precizând că el este omul cu ideile în televiziune, motiv pentru care cunoaște multe persoane importante și dacă este interesată poate să o ajute cu o viitoare carieră media. De asemenea, i-a spus că are nevoie de o asistentă pentru o viitoare emisiune a Andreei Marin. Persoana vătămată a fost interesată de acest aspect și a hotărât să păstreze legătura cu «A___».

Așa cum obișnuiește, imediat după despărțire, inculpatul a contactat-o telefonic pe persoana vătămată, pentru a-i întări acesteia convingerea că este dispus să aibă o colaborare cu ea.

Așa cum reiese și din interceptarea convorbirilor telefonice, după aceste discuții preliminare, inculpatul a reușit să afle multe detalii intime din viața persoanei vătămate, fiind evident că deja au antamat o discuție despre necesitatea ca aceasta să facă anumite compromisuri ce constau în favoruri sexuale acordate unor oameni importanți în televiziune, cum ar fi dl B_____.

De asemenea, a stabilit care sunt posibilele surse de venit ale acesteia, aflând că ea are un iubit, care lucrează ca doctor în Germania, motiv pentru care inculpatul i-a solicitat sume mai mari.

Întrucât a observat disponibilitatea și deschidere persoanei vătămate pentru a dezvolta o carieră în domeniul media, a decis să fie insistent și să încerce să obțină cât mai repede sumele de bani.

(…)

După câștigarea încrederii persoanei vătămate, următorul pas este să îi solicite diverse sume de bani, cu destinație precisă: asigurare de viață, PFA, brevet de imagine. (…)

Constatăm, de asemenea, că în cel mult 24 de ore a reușit să obțină cca. 1.000 de lei de la persoana vătămată și încearcă să forțeze și să primească suma de 400 de euro, insistând ca aceasta să îi solicite banii iubitului său din străinătate, ceea ce întărește ideea că acesta a fost scopul lui încă de la început, să obțină sume cât mai mari, întrucât a apreciat că iubitul persoanei vătămate ar dispune de asemenea sume”, au arătat anchetatorii.

(CITEȘTE ȘI: Momente grele în familia Lavinia Pîrva – Ştefan Bănică Jr. Artistul a ajuns de urgenţă la spital)

Complicele „Ștefan Bănică Jr.”

”Așa cum reiese din procesele-verbale de redare a convorbirilor interceptate, precum și din declarația persoanei vătămate, suspectul fie se prefăcea că vorbește cu anumite vedete (ex. Iulia Vântur), fie a creat falsa impresie că vorbește la telefon cu altele (ex. Ștefan Bănică Jr).

În acest sens, a apelat la ajutorul complicelui său, inculpatul Ș_____ I___, pe care l-a sunat în prealabil și l-a rugat să revină cu un telefon și să se prezinte drept «Ștefan Bănică_», spunându-i că îi va prezenta o «fană» a sa – Iulia. Astfel, cu ajutorul complicelui său, care știa dinainte că Nițu Marinel induce în eroare diverse persoane de sex feminin, promițându-le o carieră în media și obținând astfel în mod injust de la acestea diverse sume de bani, inculpatul a întărit convingerea numitei Iulia Clisu cu privire la realitatea promisiunilor sale și a calității sale de manager în domeniul media.

Îi cere să achite sume mai mari pentru actele necesare, precizându-i că este în beneficiul ei. Așa cum reiese din interceptarea convorbirilor telefonice, coroborat cu declarația persoanei vătămate, constatăm că în data de 17.09.2014 Clisu Iulia i-a înmânat suspectului suma de 800 de lei și urmează să îi mai dea 270 de lei pentru asigurarea de viață la Generali”, mai scrie în documentele citate. 

Escrocul a cucerit-o pe Iulia Clisu cu falsul Ștefan Bănică jr.
Escrocul a cucerit-o pe Iulia Clisu cu ajutorul falsului Ștefan Bănică Jr.

O forța să își înceapă viața sexuală ”pentru cariera în televiziune”

”Inculpatul a forțat-o pe persoana vătămată să facă cât mai repede rost de suma de 400 de euro pentru brevetul de imagine de la OSIM ca să nu piardă contracte importante. Întrucât aceasta a reușit să facă rost doar de 200 de lei, Nițu Marinel a decis să contribuie el cu restul de bani până la 400 de euro (aproximativ 1.600 de lei), persoana vătămată acumulând în acest fel o datorie fictivă față de suspect de 1.600 de lei.

În tot acest timp, deși a obținut sume importante de bani, Nițu Marinel nu a renunțat la încercarea de a obține și favoruri sexuale, convorbirile telefonice conținând lungi discuții pe această temă, sugerându-i că e cazul să își înceapă viața sexuală, pentru a avea mai multe beneficii din partea oamenilor importanți din televiziune. Deși nu îi spune în mod expres, sugerează foarte clar că cel mai bine ar fi să îl aleagă pe el pentru a dobândi experiență.

Raportat la vârsta fragedă a persoanei vătămate și la lipsa de experiență a acesteia, a convins-o să nu le spună părinților săi nimic din ceea ce fac împreună și să încerce să facă rost de diferența până la cei 400 de euro avansați de Nițu Marinel, prin alte modalități. Întrucât persoana vătămată afirma că nu poate procura într-un timp așa scurt și fără știrea părinților săi o sumă așa mare, Nițu Marinel a exercitat presiuni psihice asupra acesteia, spunându-i că dacă nu îi va trimite banii cât mai repede el nu o mai ajută cu contractele în domeniul media și o va da în judecată, ceea ce ar fi însemnat pentru Clisu Iulia compromiterea carierei sale artistice, pentru care, în mod evident, aceasta era capabilă de multe sacrificii. Prin atitudinea sa autoritară și critică la adresa comportamentului persoanei vătămate, căreia îi spunea că a dat dovadă de lipsă de seriozitate în respectarea înțelegerii lor, Nițu Marinel a determinat-o pe Iulia Clisu să nu mai solicite restituirea sumei de 1.200 de lei pe care i-a înmânat-o și să se considere direct responsabilă pentru nesemnarea contractelor. Remarcăm astfel, că o constrânge pe persoana vătămată să facă rost de suma de aproximativ 1.600 de lei pe care i-ar datora-o suspectului, acesta insistând să apeleze la iubitul ei, care, pe lângă faptul că este medic, are venituri și din spații închiriate în București, spunându-i că altfel nu îi mai acordă nici un proiect”, au mai stabilit magistrații.

Escrocul a încercat să facă sex cu Iulia
Escrocul a încercat să facă sex cu Iulia

Escrocul și-a recunoscut faptele

Din declarația inculpatului Nițu Marinel reținem:

„Clisu Iulia mi-a dat suma de 1.200 de lei în două tranșe pentru obținerea unor acte în vederea unui casting. Ș_____ I___ a jucat rolul lui Ștefan Bănică la telefon. M-a sunat pe mine și s-a dat drept Ștefan Bănică, iar eu eram cu Iulia și am pus telefonul pe speaker. De obicei, dacă îl sunam și făceam, uneori, unul dintre gesturile prestabilite (ex. tușeam) știa că trebuie să intre într-un rol pe care îl afla chiar în acel moment.”

Au fost și cazuri în care escrocul a fost demascat și atunci a apelat la șantaj. Una dintre fetele înșelate l-a înregistrat în timpul unei întîlniri într-o cafenea.

”După ce persoana vătămată i-a adus la cunoștință numitului Nițu Marinel că în cazul în care nu îi va restitui suma de 380 de lei, va depune plângere penală, acesta a amenințat-o cu darea în vileag a unei presupuse relații sexuale care să o compromită pe aceasta în fața soțului ei, în scopul de a o determina să nu facă demersurile legale, astfel încât el să dobândească, în final, în proprietatea sa, suma de 380 de lei, pe care avea obligația sa i-o restituie ca urmare a neîndeplinirii obiectivului pentru care a fost percepută. Persoana vătămată a pus la dispoziția organelor de urmărire penală o înregistrare din incinta Cafenelei Mon Amour, în care este captată întâlnirea dintre aceasta și inculpatul Nițu Marinel din data de 30.09.2014. de asemenea, aceasta a depus la dosar o listă cu SMS-urile dintre ea și inculpat. Așadar, reiese că inculpatul o amenință pe persoana vătămată că în cazul în care va depune plângere penală împotriva sa, el îi va spune soțului acesteia că au avut o relație amoroasă. De asemenea, îi sugerează că nu are cum să dovedească nimic pentru că el o să afirme că banii i-a primit cu titlu de împrumut”, sunt concluziile anchetatorilor. 

(VEZI ȘI: Inna, fotografia care a încins imaginaţia fanilor: ”Vreau să fim mai mult decât prieteni!” )

A făcut sex cu ”modelul” la Hotelul Continental

Pe o altă tânără naivă, Marinel Nițu a păcălit-o că are contracte de colaborare cu Global Media ori Castel Film și că o va selecta să joace în reclame. A primit mai multe tranșe de bani, de ordinul sutelor de lei, pentru serviciile pe care susținea că le prestează, iar apoi i-a spus că este rândul ei să se implice.

”Apoi acesta a insistat că el și-a făcut partea lui de treabă și e momentul să facă și ea o ________compromisuri. Acesta îi spusese în cadrul întâlnirilor că va trebui să facă o ________ compromisuri, care în mod evident se refereau la favoruri sexuale.

Astfel s-au văzut la Hotel Continental, unde au mers într-o cameră pe care a plătit-o el și i-a spus că compromisul consta în întreținerea de relații sexuale cu acesta. Acest fapt reiese și din procesul verbal de vizionare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere”, mai arată magistrații.

Cum a ”vrăjit” o luptătoare

Individul s-a folosit de atuurile sale personale chiar și la… o nuntă, unde a ”vrăjit” o victimă, povestindu-i că este ofițer SRI! Fata era sportivă de performanță, luptătoare:

”Din declarația persoanei vătămate B_____ A__ M____ reiese că l-a cunoscut pe numitul Nițu Marinel la începutul anului 2012, la o nuntă, iar în data de 05.12.2012 l-a reîntâlnit, aparent, întâmplător. Acesta i-a cerut în mod insistent numărul de telefon, spunându-i că are o firmă în domeniul media și ar vrea ca ea să apară într-o reclamă. Ulterior, au avut mai multe întâlniri, în cursul cărora N___ M______ i-a dat detalii despre viața sa personală și i-a spus că locuiește în județul Giurgiu cu mama sa I____ și fiica sa, M______ I_____. I-a precizat că este văduv de aproximativ 12 ani. A menționat că face parte dintr-o familie de machedoni. În luna februarie 2013 N___ M______ s-a mutat în apartamentul persoanei vătămate. În această perioadă a avut discuții și cu fiica acestuia, numita N___ I_____ M______, care a avut o atitudine afectuoasă față de ea.

(NU RATA, AICI: Asistenta care l-a divorțat de Andreea Marin l-a părăsit pe Tuncay pentru un lumbersexual!)

Într-una din seri, persoana vătămată a remarcat în portofelul lui N___ M______, lăsat la vedere în mod intenționat, un document de forma dreptunghiulară care reprezenta o legitimație cu tricolorul României și emblema Guvernului României, având poza lui pe ea și numele de G______ A________, precum și o altă legitimație, cu același nume înscris pe ea, dar de la presă.

Cu această ocazie, suspectul i-a spus că lucrează la Serviciul R____ de Informații de 11 ani, la departamentul Filaj. I-a răspuns că a lucrat ca informator pe o perioadă de doi ani de zile și a fost susținut de un fost colonel de Securitate pe nume Nine, cu care el ținea o legătură telefonică strânsă.

Pentru a-i întări persoanei vătămate convingerea că lucrează în cadrul SRI, i-a spus acesteia date despre programul său de lucru și i-a precizat că șeful său se numește S_____ lordache Ș_____. După o perioadă de timp, N___ M______ i-a spus că a fost avansat, iar persoana vătămată a remarcat că acesta are o altă legitimație ce avea fotografia lui, cu nr. 004, pe numele de A________ G______ pe care scria grad C______. Sub grad era trecută funcția Director Planificare și Control, cu antet Serviciul R____ De Informații, cu ștampilă de culoare neagra și pe care scria numele instituției SRI și semnată indescifrabil, iar pe verso era sigla SRI, de culoare albastră. Această legitimație au văzut-o inclusiv mama persoanei vătămate C______ N_______ și fratele său B_____ D_____ și prietena sa A___ . La aproximativ două săptămâni după Paștele din 2013, N___ M______ i-a spus persoanei vătămate că ar fi aflat de la șeful său S_____ că se fac angajări în acea perioadă la SRI și i-a propus să depună și ea și fratele său câte un dosar de angajare la aceasta instituție, conținând un set de documente și anume: cazierele tuturor membrilor familiei, copii după diplomele școlare, copii după diplomele obținute la Campionatele Naționale de Lupte Libere, recomandarea fostului său antrenor de Lupte libere, vaccinările, copie după CI și certificat de naștere, copie după fișa medicală de la doctorul de familie din Galați și București și recomandările vecinilor de bun comportament.” (NU RATA, AICI: CUM AU FOST ESCROCATE ANDREEA MARIN, IULIA VÂNTUR ŞI TEO TRANDAFIR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...