Momente grele în familia Lavinia Pîrva – Ştefan Bănică Jr.. Artistul a ajuns de urgenţă la spital: „Medicii au pus diagnosticul”

Publicat: 02/04/2018 | 09:41

S-au scurs clipe dificile pentru Ștefan Bănică Junior și frumoasa lui soție, Lavinia Pîrva. Celebrul cântăreț a mers de urgență la spital după ce nu a mai suportat starea de rău pe care o avea. Potrivit unor surse, acesta acuza dureri abdominale insuportabile și, la scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, aceștia l-au supus unor investigații.

În vârstă de 50 de ani, Ştefan Bănică Jr.a primit diagnosticul de indigestie, potrivit declaraților făcute de Florin Condurăţeanu. În orele care urmează, juratul de la „X Factor” urmează afle exact ce i s-a întâmplat, însă a mai spus moderatorul TV, prietenii și fanii artistului nu au motive de îngrijorare.

„Ştefan Bănica Jr. a trebuit să apeleze la consultul medicilor şi s-a prezentat la Floreasca, o uzină continuă. Banică a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnisticul că e vorba de o indigestie, crampe digestive. O infecţie. El va fi în continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste. Vor pune un diagnistic”, a declarat Florin Condurăţeanu la România TV.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Citește și...