A slabit 90 de kilograme! Cum arata acum profa obeza de la “Dansez pentru tine”

Publicat: 12/02/2015 | 12:43
A slabit 90 de kilograme! Cum arata acum profa obeza de la “Dansez pentru tine”

Visul Iuliei Clisu, de la Dansez pentru tine, s-a implinit, iar profesoara ei de coregrafie, care suferea de obezitate morbida, a fost salvata. Transformarea ei este absolut spectaculoasa!

Un caz absolut incredibil a impresionat toata audienta de la Dansez pentru tine, anul trecut, cand una dintre concurente, Iulia Clisu, a luptat pentru cazul profesoarei de coregrafie care ajunsese sa fie condamnata la moarte de propria ei greutate. Monica Morarau ajunsese la 160 de kilograme si nu se mai putea deplasa, iar doctorii nu aveau vesti bune pentru ea.

Profesoara a reusit sa slabeasca 90 de kilograme

Visul Iuliei Clisu de la Dansez pentru tine devine realitate! Coregrafa Monica Moraru, pacienta noastra, a slabit 90 de kg in 13 luni!
Doamna coregrafa care inainte de operatie se misca foarte greu, acum poate sa danseze!

 Medicii sunt uimiti de transformare

Viata coregrafei Monica Moraru s-a schimbat imediat dupa finala emisiunii Dansez pentru tine, iar medicii de la Spitalul Sfantul Pantelimon i-au facut o operatia de micsorare a stomacului, iar profesoara a slabit 90 de kilograme.

Profesoara a reusit sa slabeasca 90 de kilograme

„Am plecat la Brasov cu toata increderea in domnul doctor Bogdan Moldovan. Am fost inconjurata de un personal extraordinar si dupa doar cateva zile de la operatie am si putut sa plec acasa. Domnul doctor m-a sunat in fiecare seara si mi-a dat indicatiile necesare pentru dieta post operatorie. Emisiunea Dansez pentru tine si cei trei magnifici luptatori: Iulia, Dima si Istvan, care au muncit din greu pentru mine, mi-au deschis calea catre salvatorul meu, domnul doctor”, a povestit Monica Moraru.

Profesoara a reusit sa slabeasca 90 de kilograme

La fel de fericita de reusita operatiei este si Iulia Clisu, care a luptat pe ringul de dans pentru ca profesoara ei draga sa aiba o viata normal.

Profesoara a reusit sa slabeasca 90 de kilograme

„Cea care vine zilnic la mine si ma determina sa ma urc pe cantar este Iulica. Ea se bucura de fiecare kilogram pe care eu il pierd. Sunt bucuroasa ca am scapat de diabet si ca am revenit de la marimea 40 la 37 la incaltaminte”, a mai marturisit Monica Moraru.

Citeste si
Nu a castigat la „Dansez pentru Tine”, dar nu a renuntat! Ce s-a ales de Alexandra Maresi!

Cum a ajuns sa arate fosta jurata de la Dansez pentru tine! Filmari extrem de rare cu Emilia Popescu!

(M.A.)
 

Citește și...