Este clar, Alexandra trăiește! Eleva răpită de Gheorghe Dincă a fost traficată de albanezi

Publicat: 12/10/2019 | 19:13
Este clar, Alexandra trăiește! Eleva răpită de Gheorghe Dincă a fost traficată de albanezi

Crimele din Caracal au îngrozit nu numai România, ci și comunitatea europeană. Țări precum Spania sau Italia au luat atitudine, la nivelul comunităților locale, pentru a încerca să descifreze misterul în cazul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, cu atât mai mult cu cât Gheorghe Dincă este suspectat, în continuare, că a făcut parte dintr-o rețea de trafic de carne vie cu ramificații internaționale.

O patroană a unui bar din Napoli a declarat, la Acces Direct, că Alexandra Măceșanu ar fi intrat în localul ei și ar fi cerut ajutor. Tânăra nu era singură, ci împreună cu un bărbat – intrat în bar câteva minute mai târziu – de origine arabă sau albaneză. Acum, femeia respectivă spune că este amenințată de fostul soț cu moartea în cazul în care ar mai oferi informații despre Alexandra.

„Fostul meu soţ m-a ameninţat că mă omoară, de eu vin să vorbesc de Alexandra. Mie mi-e frică şi nu mai vin. Am doi copii de crescut. Actualul meu concubin nu e acasă. Vineri seara se întoarce, iar eu stau singură. Mă poate omorî oricând. Ăsta e violent, fostul meu soţ de origine albaneză” , a declarat proprietara unui bar din Napoli – potrivit antena1.ro -, care, inițial, spunea că Alexandra a venit la ea și i-a cerut ajutorul.

Jurnaliști plecați în căutarea Alexandrei

Cazul ”Caracal” este înconjurat și de o ”aură” misterioasă indusă de faptul că informații esențiale răzbat cu foarte mare greutate, iar Gheorghe Dincă este privit mai mult ca o ”rotiță” a unui angrenaj infracțional complex și nu ca un ”lup singuratic”, așa cum s-a vehiculat inițial. O echipă de jurnaliști a Antenei 1 a pornit pe urmele Alexandrei Măceșanu, în Italia, numai că rezultatele nu fac altceva decât să întrețină misterul.

”Se crede că Alexandra este ținută ostatecă într-o clădire complet părăsită. „Este o locaţie complet părăsită, n-am putut să intrăm. Sau am încercat să intrăm pe acolo, prin gardul din spatele meu. Informaţia pe care noi am avut-o este că Alexandra sau fata care are semnalmentele Alexandrei ar fi ţinută în această locaţie părăsită. Nu ştim cât de mult se întinde în spate, nu ştim exact ce este dincolo de acest zid. Am putut zări aşa, o serie de construcţii, nu este o singură casă, este un ansamblu de case, probabil, toate părăsite, unde da, unor traficanţi de persoane le-ar fi foarte uşor să sechestreze, să ţină ascunse nişte fete pentru că nu cred că îndrăzneşte cineva să intre în grozăviile astea fie zi, fie noapte. Repet, în spatele acestor ziduri nu ştim ce se află. Am reuşit doar să văd alte şi alte construcţii, probabil că este o curte foarte mare, are peste 500 de metri, din ce am putut noi estima”, susțin respectivii jurnaliști, conform sursei citate mai sus.

Citește și...