Este ireal ce s-a găsit într-un magazin din Constanța

Autor: A.N.
Publicat: 20/11/2019 | 19:27

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au închis temporar un magazin alimentar din oraș, în care au găsit gândaci în mâncare, frigider cu rugină, ustensile vechi, mizerie şi produse expirate.

Magazinul verificat se află în zona Km 4-5 și a fost închis temporar, iar inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei, dar și două avertismente. De asemenea, au fost retrase de la comercializare produse alimentare în valoare de 288 lei.

Potrivit CJPC, frigiderul magazinului era murdar, plin de rugină, ustensilele folosite erau vechi, unele produse erau expirate, iar în unele alimente au fost găsiți gândaci.

Inspectorii OPC Constanța au decis și oprirea temporară a activității unui bistro și amendarea proprietarilor cu 7.000 lei, după ce au descoperit practici comerciale incorecte, cât și proceduri nesigure care pot să afecteze viața, sănătatea și securitatea consumatorilor.

În cazul bistroului, inspectorii au mai decis și retragerea de la comercializare a aproximativ 11 kg de produse alimentare.

Citește și...