Eugen Stan refuză expertiza psihiatrică! Poliţistul pedofil, declaraţie halucinantă: „Sunt bolnav de diabet, nu la cap!”

Publicat: 12/01/2018 | 13:23
Eugen Stan refuză expertiza psihiatrică! Poliţistul pedofil, declaraţie halucinantă: „Sunt bolnav de diabet, nu la cap!”
Eugen Stan refuză expertiza psihiatrică, iar aceasta a făcut o declaraţie halucinantă pentru a motiva de ce nu vrea să fie supus unei expertize.
După ce a abuzat doi minori într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitală, Eugen Stan a fost săltat, reţinut, iar casa i-a fost percheziţionată. Poliţistul pedofil este arestat pentru 30 de zile, fiind arestat preventiv pentru trei fapte. 

 „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”, le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor. În urma percheziţiilor  la locuinţa agentului de la Rutieră, anchetatorii au descoperit că acesta păstra în calculator imagini cu minori, două conturi de Facebook, mai multe discuţii între pedofil şi anumiţi minori, pe care Poliţia alege să nu le facă încă publice pentru că se încearcă a se lua legătura cu părinţii copiilor în cauză şi a se afla ce s-a întâmplat între aceştia şi Stan, dar şi discuţii cu femei ce aveau conotaţii sexuale. Deasemenea, anchetatorii au constatat că poliţistul pedofil frecventa site-uri pentru adulţi.

„Avem de-a face cu un individ pe care, nu ştiu de ce, îl numim poliţist. Noi îi jignim pe poliţiştii adevăraţi, el nu a prins niciodată un hoţ. Se va ordona o anchetă, un examen psihiatric, chiar dacă refuză acest examen, îi va agrava situaţia. Omul acesta are un avocat care îl îndrumă. Omul acest invocă tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus şi testului poligraf”, a declarat Liviu Chesnoiu, expert criminalist, pentru Antena 3.

Citește și...