EXATLON 11 MARTIE. Nu s-a prezentat la BAC pentru că avea meci: ”Pentru ea e totul!”

Publicat: 11/03/2018 | 23:36
EXATLON 11 MARTIE. Nu s-a prezentat la BAC pentru că avea meci: ”Pentru ea e totul!”

EXATLON 11 MARTIE. Diana Belbiță este o luptătoare încăpățânată, toată lumea o știe, dar acum a arătat că este dedicate total! Luptătoarea MMA, care a câștigat o mulțime de probe, s-a sacrificat pentru competiția din Republica Dominicană.

Diana Belbiță a fost supranumită „Printesa Razboinica”, iar de dragul sportului pe care-l practică a renunțat, în urmă cu trei ani, la prima sesiune de BAC. Mama luptătoarei a povestit, pentru wowbiz.ro, de ce a luat Diana decizia de a da toamna examentul de Bacalaureat.

„Pentru Diana sportul pentru care se antreneaza atat de mult este totul. E dedicata, are o vointa de fier si nu suporta in general sa iasa pe locul doi. Acum trei ani a hotarat sa nu se prezinte la examenul de Bacalaureat, la sesiunea din vara, pentru ca avea un meci important in perioada aceea si a vrut sa se pregateasca sarguincios. Am sustinut-o, iar toamna, cand s-a prezentat la exament, a obtinut note bune”, a spus mama Dianei, potrivit wowbiz.

„Mama ma sustine mereu si imi este cea mai buna prietena. Intotdeauna m-a incurajat spunandu-mi ca pot sa realizez tot ce imi propun”, a spus Diana Belbiță.

EXATLON 11 MARTIE. „Pe „Faimosi” ii iubesc pe toti ca sunt ai mei, iar de la „Razboinici” o apreciez pe Mariana. La varsta ei e intr-o forma foarte buna, are forta si imi place cum isi mobilizeaza echipa. Ionut mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicica”, a mai spus doamna Belbiță.

Citește și...