Exatlon 25 noiembrie! Monica Roșu a renunțat la duel și a fost eliminată: “Puteam să joc şi să rămân“

Publicat: 26/11/2018 | 07:46

Monica Roșu a intrat la duel cu Mădălina, după ce Faimoșii au pierdut jocul de eliminare cu Războinicii, în ediția din 25 noiembrie. Gimnasta a decis să renunțe la duel și să plece acasă, lăsându-și coechipiera în continuare în competiție.

 Ar fi trebuit să fie un duel de eliminare între Mădălina Predoi şi Monica Roşu. Partea cea mai lungă a Exatlonului a trecut, suntem din ce în ce mai aproape de final. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roşu nu mai poate continua. Ea este cea care astăzi îşi va lua la revedere de la echipa ei”, a spus Cosmin Cernat.

Monica Roșu a renunțat la duel și a fost eliminată

Monica a declarat că ar fi putut să o învingă pe Mădălina Predoi, dar a preferat să renunţe pentru că este accidentată şi a vrut să îi dea noii venite o şansă.

 E destul de ciudat să stau aici pe bancă şi să ştiu că plec, emoţiile sunte destul de mari. De ce acum? De ce s-au întâmplat toate astea? Nu ştiu să spun, dar cred că pentru fiecare lucrurile se întâmplă nu un anumit scop. Din păcate dureril ela genunchi nu m-au lăsat şi, taman peste pupăză, faţa mea are nevoie de pauză. Am decis că eu sunt cea care pleacă la eliminare. Nu puteam să iau şansa Mădălinei de a rămâne aici. Puteam să intru, să joc, să rămân şi să plece Mădălina, dar nu e corect”, a declarat Monica Roşu emoţionată.

Silviu Nicolae a fost ultimul eliminat de la Exatlon

Faimosul Silviu Nicolae a revenit în țară, după ce a fost eliminat în urma duelului cu Mirel Drăgan. El intrase automat la duel, având, din păcate pentru el, cele mai slabe rezultate. În această după-amiază, Silviu a aterizat pe aeroportul Otopeni. L-au aşteptat mama şi fratele lui, dar şi Cristi Geamăn. Zâmbitor, Silviu Nicolae i-a strâns în braţe pe mama şi fratele lui, a dat mâna cu Cristi Geamăn şi a stat de vorbă cu Adi Velea, reporterul FanArena.

La final, când şi-a luat la revedere de la coechipieri, Silviu i-a strâns în braţe pe toţi. Giani Kiriţă a ţinut să îi transmită un mesaj.

„Atât, un sfat îţi dau: În viaţă să nu mai minţi. Şi o să reuşeşti… că în rest… Drum bun!”, a spus Giani Kiriţă în timp ce îi strângea mâna instructorului Silviu Nicolae. „Nu, nu minţim, Giani”, a răspuns Faimosul Silviu, conform știrilekanald.ro.

Citește și...