EXCLUSIV! BOMBA pe piata transferurilor: Cosmin Contra il „sufla” pe fotbalistul cel mai dorit de Steaua. Cine pleaca din Liga 1

Publicat: 23/05/2014 | 17:35

In pauza competitionala, Petrolul se poate desparti de unul dintre cei mai importanti jucatori din lot. Este vorba de haitianul Jean Sony Alcenat (28 ani), fotbalist care este dorit de fostul sau antrenor, Cosmin Contra.

Dupa ce a reusit sa o salveze pe Getafe de la retrogradare, „Gurita” doreste sa-si intareasca lotul si le-a cerut sefilor achizitionarea unui fundas dreapta.

Sony Alcenat
Sony Alcenat

Alcenat este unul dintre cei mai apreciati jucatori de la Petrolul, motiv si pentru care a fost curtat insistent de Steaua, iar plecarea lui nu ar fi pe placul fanilor ploiesteni, mai ales ca acestia au fost extrem de nemultumiti in vara, in momentul in care conducerea a decis sa-i cedeze pe Hamza, Benga si Damien Boudjemaa.

Care va fi reactia fanilor?

Petrolul a terminat pe locul al treilea editia de campionat 2013-2014, insa sfarsitul de sezon nu a fost lipsit de probleme pentru „lupii galbeni”. Echipa antrenata de Razvan Lucescu a fost acuzata de „blat” chiar de proprii fani. Infrângerea din partida cu Viitorul (0-2) a fost cea care a aprins fitilul nemultumirilor în tabara „gazarilor”, ultrasii de pe „Ilie Oana” mentinandu-si pozitia si la derby-ul cu Steaua (0-0), atunci când galeria a afisat mai multe mesaje prin care a protestat fata de evolutia jucatorilor la meciul contra echipei finantate de Gica Hagi.

Desi presa din Italia sustine faptul ca Gennaro Gatusso negociaza cu Petrolul, actualul tehnician al „gazarilor”, Razvan Lucescu, a anuntat ca va continua la Ploiesti si din aceasta vara.

B.P

Citește și...