EXCLUSIV Breaking news! Hagi a dat în judecată un deputat celebru! Motivul e halucinant

Publicat: 24/09/2017 | 00:00

Gheorghe Hagi a pornit războiul în instanţă cu Dănuţ Liga, după ce ex-deputatul PDL nu şi-ar fi plătit serviciile de care a beneficiat la hotelul Iaki, unde a fost cazat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Regele nu i-a dat nicio şansă, dar nu are dor de răzbunare! Dumitraş: „Nu am nimic cu domnul Hagi!”)

Societatea Hagi Sport SRL, care operează hotelul Iaki din Mamaia, prin reprezentantul legal Gheorghe Hagi, l-a acţionat în instanţă pe Dănuţ Liga, un cunoscut politician din România. Dosarul a fost înregistrat pe 21 iunie şi are ca obiect o ordonanţă de plată.

Din câte se pare, ex-deputatul PDL ar fi “uitat” să plătească pentru serviciile de care a beneficiat în hotelul “Regelui”. Societatea Hagi Sport SRL a pornit, astfel, războiul în instanţă cu politicianul, iar Gică Hagi este decis să-şi recupereze banii care i se cuvin. (VEZI AICI: Imagini rare cu HAGI, GICĂ POPESCU şi regretatul DIDI PRODAN. Au fost ţinuţi pe-un aeroport precum infractorii)

Pe 13 septembrie a avut loc primul termen la Judecătoria Constanţa, însă soluţionarea dosarului a fost amânată pentru 8 noiembrie. 

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu unul dintre avocaţii lui Gheorghe Hagi, Florin Comşa, care a făcut lumină în acest caz.

“Dacă obiectul dosarului îl reprezintă o ordonanţă de plată, atunci, probabil, Dănuţ Liga nu a plătit facturile după ce a stat cazat la Iaki. Pentru că societatea Hagi Sport SRL este cea pe care funcţionează hotelul. Deci, mai mult ca sigur, este vorba despre o datorie neachitată a ex-deputatului”, a spus Florin Comşa pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Hagi ar deţine o avere de 22 de milioane de euro

Hagi Sport SRL a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Mamaia. Capitalul social subscris este compus din 70 de părţi. Societatea este controlată de Gheorghe Hagi, cu 69 de părţi sociale, şi Marilena Hagi, cu o singură parte socială.

Administratorul firmei este, conform actelor, chiar fostul mare fotbalist. În prezent, “Regele” este şi manager tehnic la Viitorul. Conform revistelor de specialitate, Gică Hagi are o avere de 22 de milioane de euro. (CITEŞTE ŞI: Dănuţ Liga a leşinat într-o saună. A fost luat cu salvarea)

Cine are mai multe detalii despre subiect este rugat să ne scrie pe adresa de e-mail: pont@cancan.ro.

Citește și...