Există o stradă care poartă numele lui Gigi Becali. Vezi unde se află

Autor: A.N.
Publicat: 14/08/2019 | 22:22

Există, în România, o stradă care poartă numele lui Gigi Becali. Se află în județul Dolj.

Strada George Becali se afla in Rastu Nou, un sat al comunei Rast (jud. Dolj), situat la 80 km de Craiova si la 3 km de Dunare. In primavara anului 2006, Dunarea s-a revarsat, a devastat satul doljean, a distrus 800 de case si 4.000 de oameni au ramas pe drumuri. Guvernul a alocat de urgenta un ajutor de 15 milioane de euro, bani din care s-au ridicat 300 de case ANL, pe care le-au primit o parte dintre cei afectati de inundatii, alte 44 de locuinte fiind construite din banii lui Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Strada care poarta numele patronului FCSB se afla la extremitatea sudica a localitatii, fiind de altfel ultima dinspre Dunare, si este marginita la cele doua capete de Strada Sperantei si de un drum agricol, iar la mijloc se intersecteaza cu Strada Jandarmeriei.

Pe cele doua parti ale sale se gasesc aproximativ 50 de case si anexe, dar si gradini si terenuri agricole. Strada cu numele latifundiarului este printre cele mai scurte din sat, celelalte purtand numele Florilor, Sfanta Vineri, Casa Sperantei, Mitropolit Teofan, Via Mititoiu, Jandarmeriei, Sperantei, Teiului, Craiovei si Renasterii. Tot aici exista o biserica ortodoxa, dar si Biserica Baptista Calea spre Cer.

Citește și...