Explozie la Costinești! Un bărbat a decedat în urma rănilor suferite

Publicat: 16/12/2018 | 13:10
Explozie la Costinești! Un bărbat a decedat în urma rănilor suferite

Un bărbat a murit, duminică, după ce a fost rănit în explozia unei butelii într-o magazie din Costinești. Incendiul a fost stins după aproape o oră, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică la prânz, la un incendiu izbucnit în magazia unei locuințe din comuna Costinești.

Focul a pornit în urma exploziei unei butelii, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de la Stația Tuzla și două ambulanțe.

În urma deflagranții, un bărbat de aproximativ 45 de ani a suferit o amputație de antebraț și a fost rănit grav și la gleznă. Victima a intrat în stop cardio respirator, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat zeci de minute să-i salveze viața.

Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar în cele din urmă a fost declarat decesul. De asemenea, pompierii militari au intervenit pentru a stinge incendiul ce cuprinsese magazia, flăcările fiind stinse după aproximativ o oră.

Un bărbat a murit în urma exploziei unei butelii
Citește și...