Face luna de miere in puscarie!? Proaspatul sot al Andei Adam risca 12 ani de inchisoare!

Publicat: 08/06/2015 | 08:48

Anda Adam tocmai s-a maritat, insa necazurile de-abia acum incep. Asta pentru ca Sorin Andrei Niculescu, proaspatul sot al cantaretei, si-ar putea petrecere urmatorii ani in spatele gratiilor.

Partenerul de viata al Andei risca 12 ani de puscarie, avand un dosar penal care a ajuns la DIICOT, tanarul fiind acuzat ca ar fi clona carduri, in urma cu trei ani.

anda adam

Astfel, potrivit raportului de politie, “in noaptea de 4 spre 5 octombrie 2012, organele de politie judiciara, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au dispus retinerea pe timp de 24 de ore fata de inculpatul Sorin Andrei Nicolescu, de 26 de ani, din Constanta, care este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de detinere in vederea punerii in circulatie sau punerea in circulatie, in orice mod, a instrumentelor de plata electronica falsificate, precum si de retragere frauduloasa de numerar cu un instrument de plata electronica fara consimtamantul titularului, prevazute in articolul 24 alineatul 2 si articolul 27 alineatul 1 ambele din Legea nr.365/2002 privind comertul electronic“.

anda adam

Conform oamenilor legii, in seara datei de 4 octombrie 2012, in jurul orelor 21:50, actualul sot al Andei Adam a fost depistat in flagrant de organele de politie la ATM-ul sucursalei unei banci comerciale din zona Brotacei a municipiului Constanta, in timp ce efectua operatiunea de retragere a sumei de 1.200 RON cu ajutorul unui card tip carte de credit contrafacut.

L-au prins cu 12 carduri contrafacute!

La perchezitia corporala asupra inculpatului au fost gasite un numar de 12 carduri tip carti de credit contrafacute, despre care acesta a explicat ca le-a primit de la o persoana neidentificata. In cauza a fost formulata propunere de arestare preventiva fata de inculpat, pentru 29 de zile, propunere ce a fost trimisa spre solutionare Tribunalului Constanta.
_______

CITITI SI:

Au intarziat la cununia religioasa! Anda Adam a incurcat drumul spre biserica!

Imagini de la petrecerea de nunta a Andei Adam!

Scandal mare la nunta Andei Adam! Fortele de ordine au intervenit!
_______

Pedeapsa prevazuta de lege pentru prima infractiune retinută in sarcina inculpatului este inchisoarea de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi, iar pentru cea de-a doua infractiune este inchisoarea de la 1 la 12 ani. Dosarul stufos a fost transferat la DIICOT, unde se afla si acum în lucru.

J.D

Citește și...