Familia lui Avicii a dezvăluit cum va fi înmormântat celebrul Dj

Publicat: 22/05/2018 | 21:03

Familia dj-ului suedez Avicii vine cu anunțul oficial referitor la înmormântarea artistului. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) La slujba de înmormântare vor participa doar familia și persoanele apropiate artistului. (CITEȘTE ȘI: ÎNAINTE SĂ MOARĂ, AVICII A DONAT MILIOANE DE EURO NEVOIAȘILOR)

Familia lui Avicii a făcut anunțul marți, 22 mai. Totuși nu a fost anunțată nici data la care vor avea loc funeraliile private și nici locul. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE CU CASA LUXOASĂ DIN OMAN ÎN CARE AVICII ȘI-A PETRECUT ULTIMELE ORE DIN VIAȚĂ)

„Au existat multe întrebări legate de aranjamentele funerare pentru Tim Bergling, cunoscut de fanii muzicii drept Avicii. Familia Bergling a confirmat acum că înmormântarea va fi privată, în prezența oamenilor care au fost cei mai apropiați de Tim. Roagă frumos presa să respecte acest lucru. Nu există nicio altă informație adițională.”, a fost anunțat într-un comunicat oficial, potrivit Daily Mirror UK.

Avicii a fost găsit mort în casa lui din Oman

Moartea celebrului DJ a îndoliat o lume întreagă. Familia lui a dezvăluit că artistul și-a luat viața și că suferea de depresie și anxietate. Avicii a fost găsit mort pe 20 aprilie, în Oman, la vârsta de 28 de ani. Dj-ul suedez Avicii și-a tăiat venele și a murit din cauza pierderii masive de sânge. Mai multe surse din interiorul familiei artistului au precizat că Avicii, pe numele său real Tim Bergling, s-ar fi sinucis cauzându-și tăieturi cu un ciob de sticlă, care a dus la pierderi semnificative de sânge. (VEZI ȘI: UN VIDEO CU AVICII ÎNAINTE SĂ MOARĂ A FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII! DJ-UL ABIA PUTEA SĂ-ȘI ȚINĂ OCHII DESCHIȘI)

„Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care purta răspunsuri la mari întrebări existenţiale. Un perfectionist supraperformant care a călătorit şi a muncit din greu într-un ritm care l-a condus la un stres extrem”, scrie familia în scrisoarea sfâşietoare după dispariţia Dj-ul de doar 28 de ani.  Când a oprit turneul, a vrut să găsească un echilibru în viaţă, pentru a se simţi bine şi a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzica”. S-a luptat cu adevărat cu gândurile despre semnificaţie, viaţă, fericire. Acum nu mai putea continua. El voia pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria la care a ajuns. Era un tip sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor”, se arată în declaraţie. Tim, vei fi iubit şi ne vei lipsi. Te vom purta mereu în amintirea noastră pentru ceea ce ai fost şi ai făcut pentru muzică. Te iubim, familia.”, a spus familia artistului.

Citește și...