Feli Donose a cântat pe scenă alături de fetița sa: „Am să păstrez momentul toată viața mea”

Autor: Maria H.
Publicat: 13/09/2019 | 20:38

Feli trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a adus-o pe Nora Luna pe lume. Deși este foarte discretă când vine vorba de familia ei, îndrăgita artistă împarte din când în când momentele de fericire cu fanii săi.

Pentru prima oară, fetița lui Feli, a urcat pe scenă alături de mama ei, iar artista a fost extrem de emoționată și a trăit un moment magic.

„Astăzi am urcat pentru prima dată cu Nora Luna pe scenă.❤️ Am să păstrez poză asta și momentul prins în ea toată viață mea. Lunito, niciodată nu m-am simțit atâta de iubita și protejată! Cum mă cuprindeai tu cu mânuțele cât puteai de mult uitându-te curioasă la tot ce te înconjoară, în timp ce știu că mă simțeai! Prin zâmbete în șir parcă voiai să-mi spui ” Mami, să nu ai emoții cu mine. Nu e zgomot tare. Nu e zgomot punct. E Muzică, mami și Muzică e parte din mine de când burtică ta îmi era casă. De ce îți transpiră palmele pe microfon? Te văd, mami!sunt bine! Sunt fericită și liniștită! Te simt și te iubesc dintotdeauna!” Dar eu, iubita mamei? Eu cum să măsor cât te iubesc?, a scris Feli, pe Instagram.

Feli Donose: ”Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil!”

Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a povestit că își dorește enorm ca ea și partenerul ei de viață, Cătălin să aibă un al doilea copil… Unul adoptat. După cum afirmă, încă nu au stabilit momentul în care se va produce evenimentul, însă cel de-al doilea copil va fi primit cu brațele deschise de către proaspăta familie. Artista, care este destul de discretă în privința vieții personale, nu a dat prea multe detalii despre asta, însă a spus doar că are niște planuri extraordinare pentru anul 2019.

„Ştiu că o să am un al doilea (n.red. copil)! Şi da, îmi doresc foarte mult să înfiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am nişte planuri extraordinare pentru anul acesta şi Doamne ajută în toamnă să vă surprind şi să vedeţi o Feli cum nu credeaţi vreodată că o să vedeţi şi o să auziţi”,a mărturisit artista pentru Antena Stars, citată de viva.ro.

Citește și...