Fetiță de 10 ani, agresată sexual în scara unui bloc din Galați. Poliția cere sprijin pentru prinderea individului

Publicat: 12/03/2019 | 15:42
Fetiță de 10 ani, agresată sexual în scara unui bloc din Galați. Poliția cere sprijin pentru prinderea individului

UPDATE – Bărbatul bănuit că, marți dimineață, a abordat pe stradă din orașul Galați o fetiță de 10 ani, a dus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual a fost prins la Brăila. Potrivit polițiștilor gălățeni, în orașul Brăila a fost prins un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiței din Galați. Acesta va fi condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Galați pentru a fi audiat.

ȘTIREA INIȚIALĂ – O fetiță de 10 ani a fost agresată acostată de un individ, iar acesta a dus-o într-o scară de bloc. Acolo, a agresat-o sexual. Camerele de supraveghere au surprins o imagine a bărbatului, iar poliția din Galați cere sprijinul populației pentru ca periculosul pedofil să fie prins.

Din primele informații, reiese că fetița mergea pe strada Brăilei, din municipiul Galați, atunci când a fost abordată de un necunoscut. Acesta a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Imagini cu acesta alături de copilă au apărut pe camerele de supraveghere din oraș.

Conform imaginilor, agresorul are 35 – 40 ani, constituție solidă și ten măsliniu. La momentul agresiunii, era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloni, de asemenea din material textil, de culoare maro, iar pe cap purta un fes negru.

Polițiștii solicită persoanelor care pot da informaţii pentru identificarea bărbatului să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Citește și...