Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit numirea tatălui ei în fruntea NATO! Cum arată Ana în costum de baie

Publicat: 22/07/2019 | 17:37

Mircea Geoană a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al NATO. Geoană va prelua funcţia în luna octombrie 2019, şi o va înlocui pe Rose Gottemoeller din SUA, care ocupă postul din anul 2016.  Sunt încântat să anunţ numirea lui Mircea Geoană, experimentat om de stat şi diplomat ca secretar general adjunct”, a scris pe contul său de Twitter – Jens Stoltenberg.

Fiica lui, Ana, a sărbătorit vestea în Insulele Baleare, acolo unde se află în vacanță. Tânăra a postat o imagine cu ea pe rețelele de socializare, într-un costum de baie, care i-a evidențiat trupul perfect lucrat, dar mai ales bustul generos. La Isla bonita”, a scris șatena la descriere.

Ana a terminat, vara trecută, facultatea din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, şi toată lumea credea că va alege o carieră în domeniul medical. Fiica politicianului s-a mutat în California, dar nu s-a angajat la vreun spital.

Ea şi-a anunţat prietenii la începutul anului că a început un job nou la William Morris Endeavor, care este o cunoscută agenţie de impresariat din Beverly Hills. Agenţia la care s-a angajat Ana Geoană reprezintă artişti din lumea filmului, a teatrului şi a televiziunii, dar şi sportivi din NFL (liga de fotbal american) şi NHL (liga de hochei pe gheaţă).

Citește și...