Filmare fabuloasă cu un “englez”, pe contrasens într-un sens giratoriu din Brașov. Ce s-a întâmplat după ce a ieșit din intersecție

Publicat: 22/05/2019 | 12:43

O filmare fabuloasă în care apare un “englez”, care circulă pe contrasens într-un sens giratoriu din Brașov, a devenit virală. Scenele de-a râsu’-plânsu’ au fost înregistrate de un locuitor de la etajul unui bloc aflat în apropierea intersecției. În imagini se poate observa cum un șofer, aflat la volanul unei mașini de culoare galbenă, s-a încăpățânat să nu respecte regulile de circulație din România sau poate era complet străin de acestea… 

Filmare fabuloasă cu un “englez”, pe contrasens într-un sens giratoriu din Brașov

Scenele incredibile s-au petrecut ieri în intersecția dintre Calea București și Bulevardul Saturn din Brașov. Odată ce dai play înregistrării de mai jos, vei vedea cum șoferul mașinii galbene, care este pe contrasens pe banda a treia, așteaptă să intre în sensul giratoriu… în sens invers – o manevră interzisă de legislația rutieră aflată în vigoare și extrem de riscantă. După câteva secunde bune de așteptare, doi șoferi aflați în sensul giratoriu opresc mașinile, deși au prioritate… ca să-i facă loc bărbatului care pare că știe să circule doar după regulile rutiere din Marea Britanie. Ca printr-o minune, el reușește să se strecoare printre celelalte autoturisme aflate în intersecție și ajunge tot pe contrasens, însă, pe prima bandă de pe spre strada Poienelor.

În imagini se observă cum nu acordă prioritate unui pieton aflat pe trecerea de pietoni și se grăbește să ajungă pe a treia bandă de pe contrasens. Aici zăbovește câteva secunde, pentru că există o bordură pe care a considerat că nu e bine să o traverseze. Astfel, șoferul “englez” și-a croit drum printre mașinile care circulau regulamentar.

“ATENȚIE! În curând se va schimba sensul de circulație în Brașov ! ??? GB rules (n.r.: Regulile britanice)!”, a scris Adi Popoiu pe pagina lui de Facebook, unde a urcat imaginile care au stârnit atât hohote de râs, cât și revoltă.

ATENTIE ! În curând se va schimba sensul de circulație în Brașov ! ??? GB rules !

Publicată de Adi Popoiu pe Marţi, 21 mai 2019

Astfel de incidente au mai existat în țară, cel mai recent s-a petrecut în zona Ploieștiului, când un șofer a greșit sensul de mers pe DN 1, după ce a ieșit de pe o șosea laterală.

Citește și...