Filmarea CANCAN, proba anti-viol in dosarul Luminitei Perijoc. Vezi ce-au observat procurorii la taximetrist, pe site-ul nostru!

Publicat: 23/04/2013 | 23:00
Filmarea CANCAN, proba anti-viol in dosarul Luminitei Perijoc. Vezi ce-au observat procurorii la taximetrist, pe site-ul nostru!

In dosarul ajuns la Tribunalul Tulcea, procurorii motiveaza si solutia prin care Luminita Perijoc nu a mai fost acuzata de viol. Una dintre probe este inregistrata pe suportul optic si reprezinta reconstituirea „violului” efectuata de CANCAN.ro

Conform rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea, singurul mijloc de proba care pledeaza pentru existenta infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si viol este declaratia partii vatamate, aceasta nefiind coroborata cu nici o alta proba administrata in cauza.

Luminita Perijoc a scapat de acuzatia de viol dupa reconstituirea Cancan TV
Luminita Perijoc a scapat de acuzatia de viol dupa reconstituirea Cancan TV

Taximetristul nu a fost sechestrat

Nicu Stan a intrat in casa Luminitei Perijoc la invitatia acesteia, deci nu a fost constrans. In ceea ce priveste desfasurarea ulterioară a evenimentelor, nu exista nici un element care sa ateste ca partea vatamata ar fi fost impiedicata sa paraseasca locuinta brunetei daca ar fi dorit. In momentul sosirii echipajului de politie, taximetrsitul era inchis in bucatarie incercand sa se apere de furia femeii, deci nu era sechestrat.

Mai mult, chiar si declaratiile victimei se contrazic, Nicu Stan sustinand ca ba a fost invitat, ba ca a fost constrans sa intre in apartament sub amenintarea cutitului, ba ca a fost tras in locuinta si nu a opus rezistenta, zambind si crezand ca este o gluma. Referitor la acuzatia de viol, nu exista indicii ca scandalul creat a avut vreun motiv de natura sexuala/sentimentala.

Nu au intretinut relatii sexuale prin constrangere

Conform procurorilor, „nimic nu arata ca cei doi au intretinut acte sexuale si, mai mult decat atat, prin constrangere”. Anchetatorii precizeaza ca la cateva zile dupa incident, taximetristul a participat in cadrul emisiunii Cancan TV la reconstituirea faptelor si nu parea traumatizat psihic asa cum sunt in mod normal victimele acestui tip de infractiune.

Nicu Stan a reprodus in emisiunea Cancan TV momentele fierbinti petrecute cu Luminita Perijoc
Nicu Stan a reprodus in emisiunea Cancan TV momentele fierbinti petrecute cu Luminita Perijoc

Reconstituirea Cancan, proba la dosar

„In legatura cu violul reclamat mai trebuie precizat ca, la cateva zile dupa incidentul din noaptea de 22/23.08.2012, partea vatamata a fost de acord sa participe la o reconstituire efectuata de producatorii emisiunii CANCAN TV in cursul careia aceasta apare foarte dezinvolta, dezbracata complet fara urma de pudoare si fara nici o aparenta de trauma psihica care, in mod obisnuit, apare la victimele acestui tip de infractiune (emisiunea este inregistrata pe suportul optic atasat la dosar).

Prin urmare, in conditiile in care cele declarate de partea vatamata nu sunt sustinute de nici un alt mijloc de proba, nefiind astfel indeplinite cerintele prevazute in mod imperativ de legiuitor la art. 75 C.p.p., in sarcina invinuitei nu poate fi retinuta nici savarsirea faptei de viol si nici intentia acesteia de a o lipsi de libertate pe partea vatamata”, se arata in rechizitoriul trimis instantei. Procesul in care Luminita Perijoc este acuzata de tentativa de omor va debuta pe 14 mai.

Claudiu Valimareanu