Filmări în exclusivitate cu românul care joacă alături de de Sylvester Stallone în ”Creed 2”

Autor: I.D.
Publicat: 11/08/2018 | 00:32

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România l-a filmat pe românul care l-a impresionat pe Stallone chiar în timpul antrenamentelor care l-au adus pe culmea succesului! Florian Munteanu își depășește limitele la centrul de fitness ”The Movement”, sala care i-a adus noroc și l-a făcut să prindă un rol în distribuția filmului ”Creed”.   (Super oferte la accesorii gaming

Pugilistul de origine română Florian „Big Nasty” Munteanu va juca alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune „Creed”. O performanță colosală pentru România și apreciată public de marele Stallone.

Felicitări lui Florian Big Nasty Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent„, a scris celebrul actor pe pagina lui de Facebook după ce l-a primit pe român în echipa lui. (Console si accesorii gaming)  

(Vezi și: FOSTA SOȚIE A LUI SYLVESTER STALLONE ESTE ÎNSĂRCINATĂ. LA 54 DE ANI ACTRIȚA VA ADUCE PE LUME AL CINCILEA COPIL )

Florian Muntean va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV”.

Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015. De altfel, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film, programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

„Creed 2” va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion.

(Citește și: “THE MOVEMENT” REINVENTEAZĂ MIȘCAREA! SOȚIA PREZENTATORULUI RAREȘ BOGDAN A PREGĂTIT NOI PROVOCĂRI) 

Nu multă lume știe însă de câtă muncă a fost nevoie pentru ca ”Big Nasty” să ajungă aici. El a găsit însă oameni pregătiți să-l ajute să-și depășească limitele la centrul de fitness ”The Movement”, cel mai bine dotat club de fitness şi centru welness din nordul Capitalei, deținut de Florina Bogdan, soția celebrului prezentator de la Realitatea TV, Rareș Bogdan.

The Movement” este locul în care i-a încolțit succesul! Pugilistul Florian Munteanu a susținut chiar aici castingul cu Silvester Stallone, prin Skype, pe 10 noiembrie 2017.

Primul antrenament l-a avut chiar cu celebrul antrenor Dimi Butilca, creatorul conceptului ”The Movement”.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România a intrat în culisele antrenamentelor și a surprins super-loviturile lui ”Big Nasty”, dar și mișcările care l-au impresionat pe Stallone.

Cine este Florian Munteanu

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a devenit pugilist fiind inspirat de tatăl său, care a practicat acest sport. Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen – sport şi media – şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu. Filmările pentru „Creed 2” vor debuta în primăvara acestui an, lungmetrajul urmând să fie regizat de Steven Caple Jr.

Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes „Rocky”.

Cel mai recent film al seriei, „Creed”, regizat de Ryan Coogler, a oferit un nou impuls francizei „Rocky”. A avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Citește și...