Fiul lui Marian Vanghelie, distrus de… “oboseala”, la Mamaia! Alexandru a fost scos din club de bodyguard si..

Publicat: 05/05/2015 | 00:32

Fiul lui Marian Vanghelie a petrecut strasnic in acest weekend, fara sa-i pese ca tatal sau nu are parte de micii de 1 mai dupa gratii. Alexandru Vanghelie si-a incheiat incursiunea in club in bratele bodyguarzilor.

Alexandru Vanghelie a cinstit asa cum se cuvine zilele muncitoresti de la inceput de mai, in compania unor prieteni, intr-un club de fite din Mamaia. Alaxandru Vanghelie a ajuns pe seara in club, si a plecat de acolo noaptea tarziu. El nu era insa nici pe departe in starea in care venise…

Alexandru Vanghelie are dificultati sa treaca de un obstacol
Alexandru Vanghelie are dificultati sa treaca de un obstacol

Paparazzi Cancan.ro l-au filmat pe juniorul Vanghelie intr-o situatie in care putina lume l-a vazut pana acum. Alexandru, care este obisnuit cu luxul si este student la Suffok University din Boston, a petrecut pur romaneste in club, pana in ultima clipa. Alexandru a iesit din local sprijinit de unul dintre bodyguarzi, care a avut mare grija ca fiul primarului suspendat al sectorului 5 din Capitala sa nu se scurga pe caldaram. Vanghelie jr. este „obosit” vizibil dupa noaptea petrecuta in atmosfera incendiara cu muzica, suprize si animatoare focoase, caci abia se mai tine pe picioare.

 

Glicemia, bat-o vina !

 

Prietenii sai spun ca nici nu prea a avut chef sa manance, si de la asta i se trage, „de la glicemie, dom’le”. Obosit insa, nemancat sau pur si simplu intr-o stare precara de sanatate, Alexandru Vanghelie a avut ceva probleme sa ajunga pe picioare pana la masina.

Fiul lui Vanghelie este sustinut de un bodyguard
Fiul lui Vanghelie este sustinut de un bodyguard

Un prieten da si el o mana de ajutor la operatiunea de sustinere a juniorului, dar il lasa pe mana bodyguardului pentru a ocoli un gard de protectie. Acesta il tine cu putere, de brat, pe fiul lui Marian Vanghelie, care se clatina serios pe picioare. Cu chiu cu vai, ajunge insa la masina, si se sprijina de aceasta, pentru ca atunci salvatorul sau sa-i dea drumul.

Fiul lui Marian Vanghelie ajunge cu dificultate la masina
Fiul lui Marian Vanghelie ajunge cu dificultate la masina

 

Se elibereaza, langa masina

Lui Alexandru i se face rau si vomita, dupa care insotitorul sau ii deschide portiera si-l ajuta sa intre in autoturism, cu grija, ca in filmele politiste americane !

Bodyguardul ii tine usa, ca juniorul sa urce in masina
Bodyguardul ii tine usa, ca juniorul sa urce in masina

Intr-un final, Alexandru Vanghelie ajunge cu bine la hotel, unde cel mai probabil a tras un somn vartos, odihnindu-se bine.

A doua zi, Alexandru este fresh pe plaja
A doua zi, Alexandru este fresh pe plaja

Asta pentru ca, a doua zi, paparazzii l-au regasit pe plaja, vesel si vorbaret, tot in compania prietenilor.

(M.N.)

Citește și...