Fiul lui Nutu Camataru, nostalgic dupa fiarele salbatice pe care le avea in Ferentari! Ce poze au aparut!

Publicat: 01/06/2015 | 12:16
Fiul lui Nutu Camataru, nostalgic dupa fiarele salbatice pe care le avea in Ferentari! Ce poze au aparut!

Dany, unul din baietii lui Ion Balint, zis Nutu Camataru, este nostalgic dupa leii pe care i-a detinut pe domeniul familiei sale din Ferentari, animale salbatice care au fost luate de autoritati in 2013.

Mezinul familiei a suferit mult atunci cand animalele au fost luate de autoritati si duse la Zoo, iar, din cand in cand, se uita la pozele cu leii ca sa-si mai aline supararea. Recent, Dany a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii cu animalele salbatice, iar prietenii sai virtuali au inceput sa comenteze.

Fiul lui Nutu Camataru
Fiul lui Nutu Camataru

Acestia si-au adus aminte de vremurile bune in care puteau admira in voie fiarele aflate pe domeniul lui Nutu Camataru.

 

Postarile au primit foarte multe like-uri

nutu

Postarile respective au primit o multime de like-uri, iar prietenii fiului lui Nutu Camataru si-au exprimat regretul pentru ca leii au fost luati de pe domeniul acestuia.

 

CITESTE SI:

Nutu Camataru n-a vorbit de ani buni, dar acum rupe tacerea

SOV vorbeste despre legatura cu Nutu Camataru

 

Autoritatile au ridicat leii si i-au dus la Zoo!

 

Animalele au fost luate de autoritati
Animalele au fost luate de autoritati

Animalele salbatice crescute in gradina zoologica improvizata din Ferentari, pe care Nutu le adora si le hranea din palma, au fost luate de autoritati, in urma cu doi ani, si duse la Bucov, totul in urma unei desfasurari impresionanta de forte.

 

Animalele care urmau sa fie tranchilizate si transportate la zeci de kilometri au opus rezistenta si s-au lasat scoase cu greu din custile lor. Unul dintre leii lui Nutu a sarit la medicul veterinar, iar acesta din urma a fost la un pas de a fi ranit.

Leii au ajuns la Zoo
Leii au ajuns la Zoo

A fost nevoie de mai multe doze de tranchilizant pana cand leul Simba a fost adormit si transferat in cusca speciala, aproape neincapatoare pentru impunatorul animal.(B.V.)

 

Citește și...