Fizz, declarații incredibile despre bruneta de la Puterea Dragostei care i-a furat inima: ”E prea pasivă…”

Autor: Maria H.
Publicat: 20/09/2019 | 09:06

Are doar câteva zile de când a intrat în casa Puterea Dragostei, iar Fizz a reușit deja să provoace primele discuții. Bărbatul este cunoscut publicului larg pentru că este cântăreț, însă spune că a venit în casă nu pentru reclamă, ci pentru a-și găsi o iubită. A avut deja un conflict deschis cu Andra, iubita lui Bogdan.

Încă de când a intrat în casă, toată lumea a observat o apropiere între el și Paula. Fizz i-a făcut complimente de nenumărate ori, ba chiar i-a oferit un cadou atunci când a invitat-o în camera roșie. Pe parcusul timpului, lucrurile se pare că s-au schimbat între cei doi. (CITEȘTE ȘI: BĂTAIE LA PUTEREA DRAGOSTEI. S-A LĂSAT CU RĂNI ŞI TELEVIZOARE SPARTE: PANICĂ LA KANAL D)

”Îmi place Paula, dar doar ca prietenă. E prea pasivă, și mie nu-mi plac femeile pasive, doar știți asta”, le-a răspuns Fizz susținătorilor săi.

Fizz, primii pași în emisiune

Fizz a intrat în emisiune cu forțe proaspete și a vrut să le impresioneze pe fete cu o “mică atenție”.

„Am un dar pentru voi, ca să vă poarte noroc, câte o brățară. Le-am luat acum, să-mi spuneți pe care o vreți. Eu să știți că port noroc oamenilor în general. Am un mesaj pentru voi, în primul rând. Înainte să vin în casă, toată lumea mi-a spus că e un circ și că n-am ce căuta aici. Vreau să le explic ceva oamenilor de acasă. Este foarte greu să-ți atragi și hateri, vă felicit pe toți că aveți curaj să vă afișați, este un curaj. Oamenii ar trebui să știe că aici e o muncă, nu venim chiar la distracție”, a spus Fizz.

De asemenea, a susținut că s-a uitat la emisiunile din trecut și că are o părere făcută despre ceea ce se întâmplă în ambele locuințe ale concurenților. A mărturisit că are deja un top în minte al fetelor care i-au atras atenția, nu neapărat pri prisma unei relații. Cea mai încântată de apariția sa în emisiune a fost Mariana, care l-a luat la întrebări încă de când a pășit pe ultima treaptă.

Citește și...