Flavius Stoican vrea victoria la Voluntari: „Trebuie să câştigăm. Avem mare nevoie de puncte!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/09/2018 | 11:18
Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Politehnica Iași nici nu concepe ca elevii săi să nu se întoarcă cu toate cele trei puncte ăpuse în joc în duelul de astăzi de la Voluntari, partida contând pentru runda a VIII-a a Ligii I.

 „Trebuie să câştigăm. Avem mare nevoie de puncte. Dacă vom reuşi să aducem toate cele trei puncte, vom avea un moral foarte bun înaintea meciului cu Dinamo şi putem continua să urcăm în clasament. Venim după un rezultat bun cu Chiajna, vrem să rămânem pe aceeaşi linie, să creştem de la meci la meci. În atac avem jucători care pot face diferenţa şi mă refer în primul rând la Enoh, care are calitate. Qaka ne-a ridicat optimismul prin revenirea la echipă. Avem o echipă competitivă, putem repeta performanţa de anul trecut, când ne-am calificat în play-off. Am încercat mai multe sisteme de joc în această săptămână. Una dintre variante a fost cea cu două vârfuri, la care s-ar putea să apelez în timpul partidei”, a declarat Flavius Stoican.

Optimiști în privința unui succes astăzi s-au arătat și jucătorii Kamer Qaka şi Lewis Enoh care au participat la conferința de presă premergătoare duelului.  „Trebuie să facem totul să obţinem cele trei puncte. Nu am o ţintă precisă în ceea ce priveşte numărul de goluri, important este ca echipa să obţină rezultate bune”, a afirmat Lewis Enoh.

Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” dintre FC Voluntari și Politehnica Iași va avea loc astăzi la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.