Florin Andone lasă „Super Lig” pentru „Premier League!”

Autor: Cristian P
Publicat: 05/04/2020 | 15:46
Florin Andone lasă „Super Lig” pentru „Premier League!”

Atacantul român Florin Andone își va încheia aventura în Super Lig în vara acestui an.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Presa de la Istanbul anunță că Galatasaray nu va activa clauza pentru a-l transfera definitiv pe internaționalul român, acesta fiind împrumutat de englezii de la Brighton la formația condusă de Fatih Terim până la sfârșitul acestui sezon.

Potrivit turcilor, „Împăratul” Terim este decis să-l aducă în vară sub comanda sa pe atacantul camerunez Mbaye Diagne, care va reveni la Galatasaray la finalul sezonului, după ce îi va expira împrumutul la Club Brugge.

„Fatih Terim vrea să îl aducă pe Diagne în locul lui Florin Andone, al cărui împrumut urmează să expire în vară. Diagne a fost transferat sezonul trecut de la Kasimpaşa, pentru 13 milioane de euro, şi mai are contract până în 2023″, scriu turcii de la „Gazete Demokrat”.

În aceste condiții internaționalul român va reveni la formația de care aparține, Brighton. La Galatasaray, Florin Andone a evoluat în opt partide trecndu-și în cont două goluri.

În vârstă de 26 de ani, și cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 6 milioane de euro, Florin Andone mai are contract cu Brighton până în 2023. Sub „tricolor”, Florin Andone are 25 de selecţii şi două goluri. Atacantul a fost transferat în vara anului 2018 de Brighton de la Deportivo La Coruna. De-a lungul carierei sale, Florin Andone a mai evoluat la Cordoba şi Atletio Baleares.

 

 

 

 

 

Citește și...