Florin Piersic, marele absent de la înmormântarea Stelei Popescu! De ce nu s-a dus să o conducă pe ultimul drum: „Nu pot să…”

Publicat: 26/11/2017 | 14:50

Florin Piersic a fost marele absent de la înmormântarea Stelei Popescu. Mulţi oameni s-au îndreptat de ce nu a venit să-şi ia rămas bun de la colega lui de breaslă. Actorul a avut un motiv întemeiat pentru care a lipsit.

Florin Piersic a intrat în direct prin telefon, în cadrul unei emisiuni tv, pentru a explica de ce nu s-a dus la înmormântarea Stelei Popescu. 

„Ieri am avut spectacol la Târgu Mureş, azi am la Timişoara. Ştiţi foarte bine că nu pot să suspend aşa un spectacol, când oamenii s-au înghesuit să cumpere bilete”, a explicat Florin Piersic. 

De asemenea, actorul a precizat că nici acum nu şi-a revenit după ce a aflat că Stela Popescu s-a stins din viaţă. Florin Piersic a declarat că de trei zile se află într-o stare de şoc şi că vestea a căzut ca un trăznet asupra sa.

Mii de oameni au venit la înmormântarea Stelei Popescu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost dus, duminică dimineaţă, de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” la Mănăstirea Cernica, în aplauzele a mii de oameni. Marea actriţă a fost înmormântată cu onoruri militare. Stela Popescu şi-a dorit să fie îngropată lângă marea ei dragoste, Puiu Maximilian. 

Citește și...