Formidabil! Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile după ce a născut. Cum arată acum

Publicat: 09/03/2019 | 14:17

Catrinel Menghia se simte o femeie împlinită de când și-a strâns pentru prima dată în brațe micuța prințesă, pe Caroline. Mai mult, frumoasa româncă mai are un motiv de bucurie: la doar 10 zile după ce a devenit mămică, ea a slăbit 10 kilograme. Cunoscuta actriță a postat un selfie cu ea în oglindă și a dezvăluit tuturor cum arată acum.

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Catrinel Menghia. În ce ipostază a fost surprinsă micuța

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu părul desprins și fără machiaj – așa s-a fotografiat în oglindă tânăra mămică, iar pe imaginea făcută publică pe Instagram Stories a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce: “10 kilograme în 10 zile”. Mulți dintre susținători au remarcat talia de viespe pe care o are, deși, după cum se poate observa în colajul de mai jos burtica i-a crescut destul de mult în timpul sarcinii. În postarea făcută, mămica a dezvăluit că o alăptează pe micuța ei fetiță.

În vârstă de 33 de ani, Catrinel Menghia şi-a dorit enorm să aibă un copil și, din nefericire, pe parcursul sarcinii, ea a întâmpinat foarte multe momente dificile. Celebra româncă a fost nevoită chiar să  facă injecţii subcutanate și, în ciuda faptului că avea vânătăi pe abdomeni, ea nu a renunțat la visul de a deveni mămică, potrivit Antena Stars.

Catrinel Menghia are 33 de ani și a deveni mămică pentru prima dată la sfârșitul lunii trecute. Sursa foto: Instagram

Citește și: Catrinel Menghia și Massimiliano di Ludovico s-au căsătorit în secret? Detaliul care o dă de gol pe actriță!

Catrinel Menghia se iubește cu Massimiliano Di Lodovico de 7 ani

Catrinel Menghia și-a început povestea de dragoste alături de producătorul italian de filme Massimiliano Di Lodovico în 2011. El i-a devenit partener de viață, după ce frumoasa româncă a divorțat de fostul fotbalist Massimo Brambati. Celebra actriță a devenit mămică pe 25 februarie 2019 în zorii zilei, respectiv la ora 05:49. Fiica ei a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

Citește și...