Fosta iubită a lui Aurel de la Insula Iubirii, de nerecunoscut! Alexandra a slabit și s-a tunat, pentru a arăta ca o divă

Autor: Daria Popa
Publicat: 21/05/2020 | 11:37

Au trecut aproape 4 ani de când Aurel și Alexandra au venit la Insula Iubirii, pentru a-și testa relația. Cu toate acestea, cei doi au avut un parcurs extrem de controversat, iar din cauza infidelității lui Aurel, și-au spus adio. 

Nu vă imaginați că după sezonul 3 de la Insula Iubirii, totul s-a încheiat, căci nu este deloc așa. Aurel a venit de această dată însoțit de Diana Constantin, cea care formase și ea un cuplu, tot în sezonul 3, cu omul de afaceri pe nume Ben. Și..pe ideea: lupul își schimbă părul, dar năravul, ba, Aurel a demonstrat că este același bărbat infidel, iar el și Alexandra și-au spus adio.

CITEȘTE ȘI – IULIAN DE LA INSULA IUBIRII, TRANSFORMARE RADICALĂ! CUM A REUȘIT SĂ DEVINĂ UN „BAROSAN”, DUPĂ CE A FOST LUAT LA MIȘTO CĂ ESTE MULT PREA TIMID

Acum, Alexandra este cum nu se poate mai fericită. Iubește din nou, este logodită și lucrurile sunt perfecte în viața ei. Nu doar la capitolul amoros a făcut fosta concurentă mari schimbări, ci și la nivel fizic.

Fosta iubita a lui Aurel de la Insula Iubirii, de nerecunoscut

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la Insula Iubirii este de nerecunoscut. Aceasta a renunțat la culoarea ei naturală a părului și și-a făcut șuvițe blonde, a slăbit enorm, și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze și arată ca o adevărată divă! Pe contul său de Instagram, Alexandra ține mereu legătura cu fanii ei care o simpatizează foarte mult în urma participării la emisiune, pentru sinceritatea de care a dat dovadă în Thailanda, dar și în viața de zi cu zi.

NU RATA – CU CE SE OCUPĂ ACUM ȘI CUM ARATĂ MIRCEA DE LA INSULA IUBIRII, CEA MAI SEXY ISPITĂ MASCULINĂ DIN THAILANDA

Alexandra de la Insula Iubirii lucrează într-un cazino din Capitală, iar pandemia de coronavirus a ținut-o în casă. Pe Instagram, blondina le arată tuturor că îi este tare dor să meargă la muncă, iar internauții o apreciază pe deplin, căci mereu au considerat-o o femeie puternică și independentă, spre deosebire de Aurel.

Citește și...