Iulian de la Insula Iubirii, transformare radicală! Cum a reușit să devină un „barosan”, după ce a fost luat la mișto că este mult prea timid

Autor: Daria Popa
Publicat: 20/05/2020 | 10:45

Acum aproape 3 ani, Iulian Chiru venea la Insula Iubirii alături de iubita lui, Marinela Mavrodin. Cei doi erau extrem de siguri că nimeni și nimic nu le poate distruge relația, așa că s-au gândit să o testeze în Thailanda. 

Au trecut aproape 3 ani de la terminarea filmărilor Insula Iubirii, sezonul 4, iar Iulian Chiru, cel care era luat la mișto de concurenți și ispite că este un băiat mult prea timid, s-a transformat într-un adevărat barosan. Pe rețelele de socializare, fostul concurent de la Antena 1 se afișează cu haine de fițe și mașini scumpe, pesemne că s-a transformat extrem de mult și nu a mai rămas nimic din imaginea lui de băiat cuminte.

CITEȘTE ȘI – CU CE SE OCUPĂ ACUM ȘI CUM ARATĂ MIRCEA DE LA INSULA IUBIRII, CEA MAI SEXY ISPITĂ MASCULINĂ DIN THAILANDA

Mai mult, Iulian se pare că s-a schimbat și din punct de vedere fizic. Arată mult mai bine și are câteva pachete de mușchi, căci nu degeaba se antrenează în sala de forță.

Iulian, parcurs controversat la Insula Iubirii

Atunci când a venit în Thailanda alături de Marnela Mavrodin, cea care a participat ulterior și la Puterea Dragostei, Iulian era convins că cei doi vor pleca împreună din show. Cu toate acestea, apropierile Marinelei de ispita George și mai apoi relația cu ispita Cristi l-au făcut să cedeze nervos, motiv pentru care a legat și el o frumoasă relație de prietenie cu ispita Irina. Lucrurile nu au funcționat între cei doi, iar la bonfire-ul final, puși față în față, Iulian și Marinela i-au spus lui Radu Vîlcan că vor pleca separat din Thailanda.

NU RATA – HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK. A RENUNȚAT LA BLOND ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT

La un moment dat, Iulian a șocat la Insula Iubirii prin comportamentul său extrem de schimbător și prin faptul că a mărturisit că a fost…pește și pe Marinela a luat-o fix din această latură a societății.

Citește și...