Fostul Ramonei Bădescu, relație secretă cu soția unuia dintre cei mai bogați români!

Publicat: 14/06/2018 | 23:25

Fostul iubit al Ramonei Bădescu ar avea o relație secretă cu soția unuia dintre cei mai bogați români. (Promotiile zilei la monitoare) Cei doi au fost văzuți plimbându-se de mână în zona celui mai luxos complex rezidențial din România. Partenera de viață a milionarului era însoțită și de cățelușul ei de companie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile răvășitoarei telenovele care se profilează în lumea bună a Capitalei.

Ramona Bădescu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Trăiește în Italia, a practicat și modellingul, iar din 2008 a intrat și în politică. La rândul lui, fostul iubit al actriței pare să fi dat lovitura. Cel puțin în plan sentimental. Conform unor surse autorizate, ar avea o relație, de ceva timp, cu o femeie măritată. Nimeni alta decât soția unui bogătaș autohton, care a făcut avere în industria băuturilor alcoolice. Și care are, logic, foarte, foarte mulți bani. (Reduceri mari la jocuri PC)

Acest lucru se pare că nu ar fi împiedicat-o pe soția milionarului să încerce o apropiere de un alt bărbat. Nimeni altul decât fostul iubit al Ramonei Bădescu. Cei doi au fost văzuți plimbându-se, în timp ce se țineau de mână, în zona celui mai luxos complex rezidențial din România. Doamna care ar juca la două capete era însoțită de un cățeluș, de care a avut foarte mare grijă. Nu și-a neglijat, însă, nici partenerul de ocazie, ex-ul frumoasei actrițe. (VEZI AICI: DRAMA PRIN CARE A TRECUT ACTRIȚA! BĂRBATUL IUBIT A AGRESAT-O FIZIC)

Bărbatul care ar fi “tradus” cu fostul iubit al Ramonei Bădescu are o situație financiară de invidiat. În afara faptului că a făcut mulți bani din industria alcoolului, milionarul a fost partener de afaceri și cu un patron celebru de club din Liga 1. În concluzie, se conturează cea mai răvășitoare poveste din lumea bună a Capitalei, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent, așa cum v-a obișnuit, cu derularea situației. (CITEȘTE ȘI: RAMONA BĂDESCU, COMPLEXATĂ DE FELUL ÎN CARE ARĂTA)

Ramona Bădescu: „Am preferat să închei o relație atunci când…”

După despărțire, Ramona Bădescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu bărbatul care a fost văzut, recent, alături de soția unuia dintre cei mai bogați români. “Unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie să fie la baza unei relații este respectul. Iar timpul nu mai permite să las relațiile să se consume în van. Eu cred foarte mult în soartă. În viața mea privată am preferat să închei o relație atunci când lucrurile nu mergeau”, spunea Ramona Bădescu la scurt timp după ce a încheiat relația cu fostul iubit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...