principala

În timp ce Maria Marinescu s-a recăsătorit cu Alin Petrache, fostul ei soţ încearcă să îşi trateze depresia cauzată de detenţie, şi îşi face planuri de viitor. CANCAN.ro a aflat ce pune la cale fostul luptător în legiunea franceză, Frank Colin.

 

Au trait o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, iar din această relaţie s-a născut fiul lor, Levyn. Maria Marinescu şi Frank Colin au avut o căsnicie fericită până în 2013, atunci când el a fost arestat pe aeroportul din Paris, pentru că ar fi făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri.

De atunci, fostul luptător în legiunea franceză se află încarcerat într-o închisoare din Franţa, acolo unde a avut o mulţime de probleme şi a fost înjunghiat de un deţinut. În 2015, Maria Marinescu s-a decis să divorţeze şi, deşi Frank nu a fost de acord iniţial, în cele din urmă nu a avut de ales şi a acceptat să semneze actul notarial.

Maria si Frank au divorţat în vara anului trecut
Maria si Frank au divorţat în vara anului trecut

Creatoarea de modă nu a suferit mai deloc după tatăl fiului ei, ba mai mult, la puţin timp s-a cuplat cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache. Cei doi s-au şi căsătorit deja luna trecută, după numai trei luni de relaţie.


Scrie o carte despre momentele trăite în România!

Vestea că fosta sa soţie şi-a refăcut viaţa l-a afectat teribil pe Frank Colin, mai ales că fiul său locuieşte acum în casa altui bărbat. Fostul luptător de elită aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va fi, din nou, un bărbat liber.

Maria si-a refacut viaţa cu Alin Petrache
Maria si-a refacut viaţa cu Alin Petrache

CANCAN.ro a aflat ce pregăteşte afaceristul de după gratii şi ce impact va avea proiectul său asupra României: ”Scrie o carte despre România, despre tot ceea ce a văzut şi a trăit aici. Despre afaceri şi oameni de afaceri, despre pericole şi ispite. O echipă de jurnalişti francezi l-au contactat pentru a face un documentar despre el. Au semnat deja contractul, trebuie să îşi mai dea acordul conducerea penitenciarului pentru a începe filmările. Va fi remunerat corespunzător", a declarat o sursa apropiată familiei Colin, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România. .

Andreea Negoiţă

Citeste despre:frank colin, frank colin maria mainescu divort, maria marinescu fost sot


Share On Facebook