Fotbalistul campion al lui Hagi, scandal într-un restaurant: ”Abia se ținea pe picioare! A început să înjure și…”

Publicat: 09/07/2018 | 23:55

Dani Lopez ar fi comis-o grav în acest weekend, când s-ar fi amețit serios și ar fi făcut scandal într-un restaurant din Constanța. (Promotiile zilei la monitoare) Alături de mijlocașul Viitorului s-ar fi aflat un amic, dar și două domnișoare. În local, fotbalistul ar fi băut vodcă și vin, iar la plecare ar fi înjurat pe toată lumea. Oamenii de încredere ai lui Gică Hagi ar fi aflat, însă ar fi ajuns prea târziu la fața locului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile poveștii.

Dani Lopez nu a fost cu Viitorul în cantonamentul din Polonia din cauza unei accidentări. A rămas în România pentru a urma un program de recuperare la o clinică din Capitală. După ultima ședință de terapie, mijlocașul ar fi ajuns la concluzia că merită câteva clipe de relaxare. Nu s-a dus, însă, acasă așa cum era normal, ci a venit la Constanța. Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ar fi ajuns în orașul de la malul mării duminică dimineața, adus de un prieten, care a și fost, de altfel, șofer de ocazie. (Console si accesorii gaming)

După câteva ore, Dani Lopez s-a prezentat la restaurantul Toscana. A ajuns acolo în jurul orei 21:00, alături de două blonde atrăgătoare și de amicul care l-a adus la Constanța. Au intrat într-un separeu și, la scurt timp, a început distracția. (VEZI AICI: SCANDAL LA ACADEMIA LUI HAGI! PĂRINȚII FOTBALIȘTILOR DECLARĂ REVOLTAȚI CĂ ”REGELE”…)

A consumat, în primă fază, vodcă, pe care a «stins-o» cu suc de mere. La masa lui și-au făcut apariția inclusiv două sticle cu vin roșu. Cert este că mijlocașul lui Gică Hagi a plecat «lemn» din local. Dani Lopez a părăsit restaurantul în jur de 2 dimineața. Era într-o stare avansată de ebrietate și abia se mai putea ține pe picioare. Înainte să iasă din local, mijlocașul a început să înjure în limba spaniolă pe toată lumea. Cele două blonde care l-au însoțit au încercat să-l calmeze, dar fără succes. Jucătorul Viitorului era extrem de violent și și-a continuat spectacolul de prost gust pe care l-a început”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană care a asistat la întreaga scenă.

Oamenii lui Gică Hagi, puși la curent imediat!

Într-un final, Dani Lopez, cele două blonde și amicul său s-au retras spre un complex rezidențial din Constanța, unde fotbalistul are un apartament. De altfel, acolo stau și alți jucători ai Viitorului, în locuințe puse la dispoziția lor de club. Șofer a fost, din nou, prietenul spaniolului. Potrivit informațiilor noastre, tinerele domnișoare ar fi apropiate de Dani Lopez, mijlocașul având obiceiul să le cheme atunci când vrea să se distreze.

Cei din restaurant i-ar fi anunțat imediat pe oamenii de încredere ai lui Gică Hagi de faptul că Dani Lopez este pus pe scandal. Aceștia s-ar fi deplasat rapid la local, însă fotbalistul plecase. Spre norocul lui! De precizat că “Regele” are doi apropiați care i-ar urmări mai tot timpul pe jucătorii Viitorului. Astfel că managerul tehnic al grupării din Ovidiu ar fi la curent cu fiecare escapadă a fotbaliștilor săi. (CITEȘTE ȘI: AU ”EVADAT” DIN HOTEL CU CEARȘAFUL CA SĂ CHEFUIASCĂ ÎN CLUB!)

Foarte probabil, Gică Hagi nu va trece cu vederea circul făcut de Dani Lopez. Și îl va sancționa. Mai ales că mijlocul trebuia să se afle la București, pentru recuperare. De precizat că sosirea spaniolului la Constanța nu era planificată. Totul s-a întâmplat rapid, iar jucătorul nu ar fi rezistat tentației de a face o noapte albă. Lucru care s-ar putea să-l coste enorm. Mai ales că nu a mai jucat niciun minut pentru Viitorul din 17 decembrie 2017!

În iarna anului trecut, Dani Lopez a fost la schi, unde s-a accidentat grav. Și-a ascuns problemele medicale, de teamă că va fi dat afară. Ulterior, mijlocașul de 26 de ani a făcut ruptură musculară la coapsă și a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. În urmă cu o lună, când contractul cu Viitorul i-a expirat, spaniolul s-a dus la Gică Hagi, căruia i-a cerut ajutorul. Ar fi spus că nu ar avea bani și că nimeni nu-i oferă un nou contract dacă este accidentat.

“Regele” nu a stat pe gânduri și i-a prelungit contractual pe încă un an. Revenirea lui Dani Lopez pe teren este preconizată pentru luna septembrie.

Dani Lopez, părăsit de iubită

Dani Lopez nu o duce prea bine nici pe plan sentimental. Ar fi fost părăsit de iubita lui, Sylvia, după ce s-ar fi certat ca-n filme cu spanioloaica. Din dragoste pentru fotbalist, tânăra ar fi renunțat chiar și la afacerile pe care le controla în Peninsula Iberică pentru a se muta la Constanța, cu partenerul ei.

Cei doi au fost împreună aproape un an. Dar scandalurile ar fi făcut-o pe Sylvia să rupă relațiile cu el, mai ales după ce a aflat că fotbalistul ar fi mare crai și că s-ar întâlni pe ascuns cu alte femei. (CITEȘTE ȘI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI” LA LOFT! AU COCOȘAT FRAPIERELE CU ROSÉ ȘI…)

Sportivul neagă incidentul

”Tot ceea ce s-a publicat sunt informatii mincinoase.În acea zi am plecat de la București la Constanța și am participat la ședința foto cu echipă. Am fost împreună cu colegii de echipă. După ședința foto am revenit în București. Duminică la oră 22.30 eram deja la București. Este imposibil să fi fost în aceeași zi și la aceeași oră la restaurantul Toscană din Constanța. Nu am fost în restaurantul respectiv”, a declarat Dani Lopez pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...