Fotbalistul-judoka a ”cazat-o” la munte pe tovarășa lui Alex Bodi, iar logodnica lui a făcut mega-scandal! Prețul împăcării… o haină de blană de 7.000 de euro

Publicat: 26/12/2018 | 22:39

Acum câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, în premieră, detalii despre ”escapada” sfârșitului de an, pusă la cale de Alex Bodi și ploieșteanca senzuală care îl are în ”CV” și pe faimosul Maluma (CITEȘTE AICI). Între timp, noi amănunte despre ”aventurile” tinerei. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) A făcut o nouă ”victimă”… 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii fabuloase despre una dintre cele mai recente ”aventuri” ale tinerei. Sexy-ploieșteanca a „atentat” la unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Potrivit unor surse DAS categoria A, în unul dintre weekendurile trecute, fotbalistul-judoka s-a ”refugiat” la munte cu senzuala din Ploiești care a ajuns în atenția publicului după ce a petrecut o întreagă noapte alături de starul columbian Maluma, pe care l-a însoțit ulterior și la hotel. Conform surselor citate, sportivul și tânăra din Ploiești s-au bucurat pe deplin de un minunat sejur în Poiana Brașov. Acolo unde fotbalistul-judoka a închiriat o cameră în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiune, Hotel Tereferic.

Cum și-ar fi îmbunat logodnica fotbalistul-judoka

La scurt timp după ce ea și sportivul s-au întors din Poiana Brașov, logodnica fotbalistului-judoka ar fi aflat de ”escapada” celor doi, mai spun sursele noastre. Ea ar fi tunat și fulgerat la adresa sportivului, dar și la adresa Ioanei, pe care ar fi sunat-o și ar fi amenințat-o, potrivit spuselor unor apropiați ai celor doi. Pentru a-și spăla ”păcatele” și a o face pe logodnică să revină la sentimente mai bune, fotbalistul-judoka ar fi scos o mică avere din buzunar. Mai precis, acesta i-ar fi cumpărat logodnicei sale o haină de blană de aproximativ 7.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: ȘEFII KANAL D L-AU CONVINS PE CHRISTIAN SABBAGH SĂ REVINĂ LA ȘTIRI!)

Tanara a ”fugit” la munte cu fotbalistul-judoka

Gest surprinzător înainte de Crăciun

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi a plecat în Germania împreună cu focoasa bruneta, dar și cu sora acesteia. Cu toate că nu se știe concret scopul acestei deplasări, surprinzător este faptul că Alex a luat decizia de a părăsi țara cu doar câteva zile înainte de Crăciun. (DETALII AICI)

Tânăra și sora ei preferă America

Tânăra și sora ei nu sunt foarte cunoscute în lumea mondenă a Capitalei. Asta deoarece ambele preferă să petreacă timpul mai ales peste Ocean, la Miami. Loc pe care îl adoră. Însă atunci când în București are loc un eveniment important, cum s-a întâmplat în această vară, când Maluma a concertat pe plaiurile mioritice, nu ratează ocazia și sunt prezente. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Iubesc să se distreze în compania oamenilor importanți și a vedetelor. Ce-i drept, le ajută și fizicul. Arată foarte bine și sunt, foarte probabil, o companie plăcută. (CITEȘTE ȘI: CE A APĂRUT LA MORMÂNTUL ILENEI CIUCULETE ÎNAINTE DE CRĂCIUN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...