Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete înainte de Crăciun

Publicat: 21/12/2018 | 03:20

Întreaga suflare a muzicii populare de la noi din țară a trăit un adevărat șoc pe 14 martie 2017, când Ileana Ciuculete s-a stins din viață, la 59 de ani. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  După aproape doi ani de la tragicul eveniment, îndrăgita cântăreață nu a fost uitată. Cimitirul în care artista își doarme somnul de veci a devenit un adevărat loc de pelerinaj.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră de la mormântul regretatei artiste. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL GINERE AL LUI TRAIAN BĂSESCU, SYDA, S-A ÎMPĂCAT CU SEXY-JURISTA!)

Cu toate că au trecut aproximativ doi ani de când Ileana Ciuculete a murit, cei care au îndrăgit-o nu au uitat-o. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Mormântul din Cimitirul Străulești 2, acolo unde ”Zânica”, așa cum o alinta Cornel Galeș, își doarme somnul de veci, a devenit un veritabil loc de pelerinaj, în preajma sărbătorilor. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL LUI CREAM A TRECUT ”TESTELE”… TURCUL E PREGĂTIT SĂ DEVINĂ TATĂ!)

Placa de marmură, ornată cu coronițe de brad

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini copleșitoare de la mormântul regretatei cântărețe de muzică populară. Situat la doar doi pași de intrarea principală, locul de veci al Ilenei Ciuculete este, de departe, cel mai îngrijit din cimitir. Din câte se pare, Cornel Galeș, soțul artistei, le-a cerut expres celor care se îngrijesc de mormânt, ca, în această perioadă, placa de marmură să fie decorată cu mai multe coronițe de brad, împodobite.

Chiar dacă în ultima perioadă a nins destul de mult în București, mormântul artistei este curățat și ornat așa cum apropiații ei și-au dorit. (NU RATA, AICI: JUDECĂTORII AU ÎMPĂRȚIT AVEREA ILENEI CIUCULETE! CÂT LE-A REVENIT LUI CORNEL GALEȘ ȘI FIILOR CÂNTĂREȚEI)

”Cornel Galeş o plăteşte pe o femeie ca să se ocupe de mormântul Ilenei Ciuculete. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Aceasta trebuie să schimbe periodic florile de pe mormânt și să curățe zăpada”, a mărturisit unul dintre paznici.

Imagini copleșitoare la mormântul regretatei cântărețe de muzică populară

Ileana Ciuculete, răpusă de o boală cumplită

Ileana Ciuculete a murit în 14 martie 2017, pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. La scurt timp de la moartea ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. ”La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus Ileana Ciuculete soțului ei.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, dar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită „Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL ESTE ÎNSĂRCINATĂ CU SMILEY?! CUM S-A DAT BLONDA DE GOL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...