Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Syda, s-a împăcat cu sexy-jurista!

Publicat: 19/12/2018 | 23:24

În urmă cu câteva zile, vestea că fostul soț al Elenei Băsescu s-a despărțit de iubita sa a pus showbiz-ul pe jar.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Cu toate acestea, în preajma sărbătorilor, Bogdan Ionescu (alias Syda) se pare că a revenit la sentimente mai bune și s-a împăcat cu sexy-jurista cu care are o relație de aproximativ doi ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL BOSS AL TVR-ULUI SE RECĂSĂTOREȘTE LA 66 DE ANI CU O CUNOSCUTĂ JURNALISTĂ DE LA DIGI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, în parcarea unui renumit centru comercial situat în zona de nord a Bucureștiului. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Fostul partener de viață al Elenei Băsescu nu a ieșit singur la scurta sesiune de cumpărături. Syda, așa cum este cunoscut în lumea bună a Capitalei, a mers la mall împreună cu Maria, sexy-jurista cu care are o relație de aproximativ doi ani. (NU RATA, AICI: FIICA A CÂȘTIGAT 100.000 € LA EXATLON, DAR MAMA EI A FOST EXECUTATĂ SILIT PENTRU DATORII LA ”CĂLDURĂ”!)

Evită să se țină de mână în public

Dacă, în urmă cu ceva timp, s-a zvonit că cei doi au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate, în pragul sărbătorilor, se pare că Bogdan și Maria au decis să mai dea o șansă relației lor.

Îmbrăcați lejer, dar în ton cu vremea capricioasă de afară, cei doi au fost văzuți, în parcarea centrului comercial, imediat după ce au făcut câteva mici cumpărături. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) În timp ce se îndreptau spre mașină, Bogdan a mers în fața Mariei, care îl urma îndeaproape. Cu toate că formează un cuplu, cei doi au un comportament atipic și evită să se țină de mână în public.(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL PREZENTATOR TV CHRISTIAN SABBAGH A DEMISIONAT DE LA KANAL D ȘI VISEAZĂ SĂ SE ANGAJEZE CA…)

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Syda, s-a împăcat cu sexy-jurista

Syda și Eba au divorțat în urmă cu doi ani

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a doi copii, o fetiță și un băiat, Sofia și Traian. Imediat după despărțirea de fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea alături de sexy-jurista Maria. (NU RATA, AICI: ÎN URMĂ CU 10 ANI, ERA PRINTRE CEI MAI SEXY CÂNTĂREȚI DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...