FOTO | Betty Stoian, ipostază senzuală pe internet! Cum arată acum fiica lui Florin Salam

Publicat: 02/09/2020 | 15:28
FOTO | Betty Stoian, ipostază senzuală pe internet! Cum arată acum fiica lui Florin Salam

Betty Stoian s-a lăsat zilele trecute fotografiată într-o ipostază senzuală. Iată cum arată acum fiica lui Florin Salam.

Artista s-a pozat într-o postură artistică și a urcat fotografiile, alb-negru, pe o rețea socială. Fanii au reacționat imediat și i-au scris comentarii laudative.

Vara aceasta, Betty Stoian i-a tăiat moțul fiului său, dar aceasta nu a fost singura sărbătoare din familia lor, căci și soțul său, Cătălin Vișănescu, a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, petrecerea a fost una tipică, în lux și opulență, cu meniuri alese și invitați numai unul și unul.

Citește și: Betty Salam a împlinit 18 ani! Ce ținută a purtat fiica manelistului la petrecerea majoratului

Betty și tatăl ei, Florin Salam, au lansat împreună o melodie care a ajuns imediat la inimile fanilor, numită „Tăticul meu, fetița mea”. Aceasta a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 15 mil de vizualizări doar pe Youtube, fiind ascultată și pe toate platformele muzicale.

Betty s-a căsătorit în 2018

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie 2018. Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță petrecută peste hotare.

(CITEȘTE ȘI: CE CADOU DE 200.000 € I-A DAT SALAM FIICEI DE ZIUA EI…)