FOTO / Livia Graur, o mama model! Imagini senzaționale cu familia vedetei!

Publicat: 03/07/2018 | 13:01

Livia Graur (32 de ani), se califică cu success la titlul de cea mai responsabilă mămică. Atunci când nu se află în redacția știrilor, prezentatoarea TV profită la maximum de fiecare moment pe care îl petrece în compania celor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini de-a dreptul emoționante cu familia vedetei de la Prima TV.(CITEȘTE ȘI: ELE SUNT SURORILE DIN PLOIEȘTI CARE AU PLECAT CU MALUMA DE LA CLUB!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Livia Graur la unul dintre restaurantele cu specific italian din Capitală, acolo unde aceasta a ieșit împreună cu familia. Vedeta de la Prima Tv s-a relaxat la cină în compania soțului și a fetiței lor. Cu toate că se laudă cu o siluetă perfecta, prezentatoarea nu a rezistat tentației și s-a delectat cu mai multe bunătățuri ce se comercializează în locația respectivă alături de micuța sa. Ca o mama responsabilă, Livia a avut grijă ca micuței să nu-i lipsească nimic. Cu toate că se laudă cu o siluetă de invidiat, vedeta s-a comportat ca o adevărată gurmandă și a comandat mai multe porții de mâncare.

Livia Graur împreună cu familia la restaurant

Nu are nicio operatie esteică

Recunoaste cu sinceritate ca a tentat-o chirurgia plastic, insa Livia amana momentul in care va face cunostinta cu bisturiul. Totusi, nu este impotriva acestor interventii. “M-am gandit de cateva ori la operatii estetice. Cred ca la un moment dat, vine vremea ca fiecare femeie sa se „infrumuseteze” putin. Din fericire, acum sunt multumita de felul in care arat. Insa, pe viitor, mi-ar placea sa apelez la mici…interventii. Cand ridurile de expresie se vor adanci, le voi corecta si, de ce nu, poate imi voi mari si bustul putin”,  a spus Livia, în urmă cu ceva timp.

 

Livia Graur s-a născut în București și provine dintr-o familie în care valorile morale primează. A terminat Facultatea de Limbi și literaturi străine din București și a petrecut un an la Paris, la Universitatea Nanterre. Carieră în televiziune a început-o în urmă cu trei ani, când s-a angajat că reporter în cadrul jurnalului Focus. A hotărât să se specializeze în acest domeniu și a făcut studii masterale de Comunicare Audio-Vizuală.

 

 

Citește și...