Fotografia făcută publică de Bogdan Vlădău în această dimineață! Cum a fost pozat Victor Slav la nunta lui! Noi imagini de la eveniment

Publicat: 04/09/2018 | 11:00

În weekendul trecut, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit religios. După ceremonie a urmat o petrecere de vis la un restaurant de lux din Capitală. Printre vedetele prezente la fericitul eveniment s-a numărat și Victor Slav, cel mai bun prieten al mirelui. Marți dimineață (4 septembrie), Bogdan Vlădău a publicat o nouă imagine în care apare alături de Victor Slav la nuntă.

Victor Slav a venit singur la nunta celui mai bun prieten al său, cel pe care în consideră ca un adevărat frate. În ziua evenimentului, prezentatorul tv i-a transmis și un mesaj amicului său: „Casă de piatră și la mulți ani, frate drag! 20 de ani de prietenie adevărată”. 

La rândul său, Bogdan Vlădău au publicat și el o imagine de la nuntă, în care apare alături de „fratele său”. (Citește și Prima reacția a lui Victor Slav după ce Bianca a vorbit despre despărțirea lor)

S-au căsătorit civil de ziua miresei și religios de ziua mirelui

Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău sunt împreună de cinci ani şi s-au căsătorit civil pe 7 august. Cei doi au ales să facă pasul cel mare, în ziua când tânăra îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Mirii au primit sute de mesaje de felicitare pentru noua etapă din viaţa lor. Fostul „Burlac” a fost dat de gol  chiar de de prietenii lui, Victor Slav şi Aureliu Surulescu, care au publicat la scurt timp după cerermonie o imagine de la primărie. „Există miracole!! Azi Vlădau a zis DA!”, a scris realizatorul TV pe Facebook. Între Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă sunt 14 ani. Blonda are 25 de ani, iar Bogdan are 39.

 

Citește și...