Fratele Elodiei Ghinescu nu-l uită pe Cristian Cioacă. Ce atac a lansat la adresa fostului poliţist pe contul personal de socializare

Publicat: 12/08/2017 | 17:43

Condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă nu scapă de probleme. Fostul poliţist trebuie să achite aproape 10.000 lei, suma reprezentând datoriile la întreţinere.

Cioacă a fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari a blocului în care Elodia Ghinescu avea cabinetul de avocatură, şi asta din cauza unor restanţe mai vechi care n-au fost plătite nici până acum.

Pentru că avocata a fost declarată moartă, vecinii s-au îndreptat împotriva fostului poliţist şi l-au acţionat în judecată. Au cerut judecătorilor să constate că întreţinerea nu a mai fost plătită de mai mult timp şi să-l oblige pe Cioacă să achite restanţele.

Robert Ghinescu, fratele Elodiei, a reacţionat la câteva săptămâni distanţă după decizia magistraţilor prin intermediul contului personal de socializare. “Diavolo e pe el”, a scris bărbatul în dreptul unei fotografii cu Cristian Cioacă.

Citește și...